Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Переваги поліпропіленових ємностей

Ємності з поліпропілену стали широко затребуваними у багатьох галузях промисловості. Їх застосовують у технологічних процесах переробки, зберігання та перевезення різних технічних рідин та хімічних речовин. З високоміцних поліпропіленових листів виготовляються спеціальні ємності для занурення в ґрунт, установки у приміщенні та на вулиці. Вони випускаються у вертикальному та горизонтальному виконанні у широкому асортименті форм та розмірів.

Загальні характеристики та сфера застосування

Міцні та герметичні ємності з поліпропілену від https://bioton-plast.com.ua/ з товщиною стінки від 5 до 20 мм застосовуються у різних виробничих галузях. Насамперед це харчова, хімічна та металургійна галузі. Їх застосовують в енергетиці, машинобудуванні та інших сферах діяльності. Резервуари цього матеріалу стійкі до впливу агресивних середовищ. Вони не руйнуються під дією розчинів кислот, концентратів, лугів та солей. Вироби підходять для зберігання води та використання у технологічних процесах.

Найбільш затребувані різновиди - ємності для зберігання харчових продуктів, спеціальні гальванічні ванни, резервуари для агресивних технічних рідин та переробки стічних вод. При необхідності резервуари комплектуються патрубками різного діаметру, люками та заливними горловинами з кришками. Вони з'єднуються з датчиками контролю та різною запірною арматурою.

Властивості та переваги поліпропіленових ємностей

Поліпропіленові ємності набули широкої популярності з кількох причин:

  1. Висока корозійна стійкість. Резервуари З цього матеріалу не руйнуються під впливом агресивних каналізаційних стоків, рідких добрив та інших речовин з високою корозійною активністю.
  2. Невелика вага пластику гарантує просте транспортування та зручний монтаж. Резервуари герметичні, вони не допускають витоку агресивних речовин.
  3. Довговічність. Такі вироби здатні служити понад 40 років, вони не руйнуються під впливом світла та температурних перепадів. Виділяти кошти на обслуговування елементів не доведеться.
  4. Нейтральність. Поліпропілен не має запаху та не поглинає запахи інших речовин. Він не дає домішок у рідини, що зберігаються, не змінює їх смак і колір. Це зробило його затребуваним у харчовій та хімічній промисловості.
  5. Різноманітність форм та розмірів. Такі вироби виготовляються для різних технологічних потреб, пластичність поліпропілену дозволяє виготовляти резервуари з різними характеристиками.

Завдяки численним перевагам ємності з поліпропілену стали одним із найзручніших видів резервуарів для різних виробничих галузей. Вони широко потрібні й в побуті. Важливою перевагою стала доступна вартість. Замовлення на умовах виробника дозволить додатково заощадити. Можливе виготовлення за індивідуальними параметрами, що дозволить втілити будь-які вимоги замовника.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.