Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Модні сонцезахисні окуляри 2022 – головні тенденції та яскраві тренди від дизайнерів

Сонцезахисні окуляри 2022: модні жіночі бренди

Поговоримо про модні тенденції на сонцезахисні окуляри 2022 року. Які сонцезахисні окуляри в моді, які купити та як вибрати найкращу брендову модель за формою свого обличчя. Чому важливо носити сонцезахисні окуляри? Спочатку подивимося на головні тренди, а потім на моделі від популярних дизайнерів.

Модні сонцезахисні окуляри 2022 - головні тренди

Солнечные очки є важливим аксесуаром для всіх сезонів. Вони захищають очі від шкідливих ультрафіолетових променів і можуть допомогти вам бачити. Але ще, це стильний аксесуар. 2022 року повертається мода на ретро.

У стилі 70-х: круглі та квадратні

У 2020 році в тренді мода прямо з 70-х. Ці моделі приваблюють великими лінзами та дуже тонкими металевими дужками. Колірна палітра коричневого та золотого.

З кольоровою оправою

У світі, пронизаному металевими та чорними сонцезахисними окулярами, з'явилася досить сильна тенденція – це кольорові оправи. Для когось це надто яскраво та незвично. Але для людей, які хочуть ризикнути і люблять ретро, яскрава оправа припаде до смаку.

Широка оправа

Декілька сезонів поспіль мінімалізм був настільки модним, що єдиною логічною відповіддю є радикальний поворот до ідеї «чим більше, тим краще».

Тепер дизайнери пропонують носити сонцезахисні окуляри з максималістською рамкою та пропорціями. Такий аксесуар однозначно буде займати багато уваги в образі, тому будьте з ним обережні.

Із дзеркальним склом

Це наймодніші окуляри 2022 року, які одночасно надають образу футуристичний вигляд. Ви можете знайти окуляри з дзеркальним склом усіх форм: круглі, квадратні, видовжені, прямокутні, шестикутні, котячі очі.

Маленькі вузькі окуляри у стилі 90-х

Дев'яності роки були дуже цікавим роком для сонцезахисних окулярів. З одного боку, це були багато прикрашені моделі, а з іншого — найвищий вираз мінімалізму. Але їх поєднував головний штрих — прямокутне, сплюснене скло.

Вузькі окуляри нагадують нам про 90-ті роки. Представлені вони у кількох стилях. Це котяче око і загострені. Спробуйте найпростіші моделі, з лінзами нейтрального кольору та металевими кріпленнями. Хочете ризикнути — купуйте модель у більш екстремальному та яскравому відтінку.

Кошаче око

Негабаритні сонцезахисні окуляри з формою котячого ока в тренді цього сезону. Призначені тільки для жінок, вони ідеально підходять для подовження обличчя та виділення вилиць. Крім того, ці окуляри додають певний ретро-вінтажний штрих до вашого стилю.

Окуляри з верхньою оправою

Тенденції сонцезахисних окулярів весна-літо 2022 року передбачають велику увагу до верхньої частини очок з домінуючими верхніми краями.

Шестикутні

Повернулися авіатори, квадратики знову вдерлися до вуличного стилю і прийшли шестикутні окуляри, які дають нам новий урок геометрії!

Згідно з останніми тенденціями, тонкі шестигранні та восьмикутні оправи є обов'язковими для рецептурних та сонцезахисних окулярів. Вони врівноважують округлу форму обличчя.

Сонцезахисні окуляри для жінок Ray Ban

Жіночі сонцезахисні окуляри Ray Ban – найкраща ставка на літо 2022 року. Крім того, що вони красиві та класичні, вони мають правильний захист для очей. Виробник окулярів Bausch & Lomb виготовив окуляри Ray Ban, тому що їх попросили зробити стильні окуляри, які захищають очі від сонячного проміння. Саме тоді виник Ray Ban.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.