Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як вибрати компанію, яка займається ремонтом квартир?

Щоб провести якісний ремонт у квартирі, потрібно мати певний досвід та навички. Людині, яка їх немає, буде вкрай складно це зробити самостійно. Саме тому рекомендується користуватися послугами професіоналів. Як вибрати компанію для ремонту квартири? На що звертати першочергову увагу? Адже зараз їх пропонується величезна кількість, але не всі гарантують позитивний результат.

Які послуги надаються конкретною компанією?

Рекомендується не тільки переглянути рейтинг компаній, які займаються ремонтом квартир, але й поцікавитися послугами, які вони надають. Одні фірми можуть спеціалізуватися на обклеюванні шпалер, інші – на заміні вікон та дверей, треті – на установці підвісних конструкцій. Краще зробити вибір на користь компанії, яка надає весь спектр послуг. Це дає можливість людині заощадити як час на пошук фірм, так і гроші. Щоб знайти такі підприємства, варто ввести в пошуковій системі фразу "ремонт квартир ирпень".

Поведінка майстрів

Щоб переконатися у професіоналізмі ремонтної бригади, достатньо одного разу поспілкуватися із виконробом. Він повинен уважно оглянути об'єкт, де планується проведення ремонту, та оголосити весь список робіт. Не завадило б поставити йому кілька запитань. Можна поцікавитись у нього, які стандарти використовуються в процесі ведення робіт. Не зайвим буде поставити питання про те, скільки сохнуть оздоблювальні суміші, чи реально на швидкотвердні стяжки зробити укладання підлогового покриття через 2-3 дні. Якщо у відповідь замовник почує, що суміші швидко твердіють і сохнуть миттєво, а підлогове покриття не залежить від показників залишкової вологості, тоді йому варто продовжити пошуки.

Репутація фірми

Підприємства, які займають лідируючі позиції у рейтингу будівельних компаній із ремонту квартир, завжди намагаються застосовувати якісні матеріали, сучасне обладнання, інноваційні технології. Для них важлива хороша репутація та збереження іміджу, адже вони, як відомо, створюються роками. Щоб переконатися у професіоналізмі ремонтної бригади, рекомендується прочитати відгуки про компанію в Інтернеті. Але не всі з них можуть бути правдивими. Цей фактор також потрібно враховувати.

Наявність офіційного сайту

У фірм, що добре зарекомендували себе, є сайт, де надаються приклади робіт, прайс, спектр послуг, інформація про майстрів і т.д. Додатковим плюсом у скарбничку компанії буде грамотне та професійне оформлення вебресурсу.

Виконавець чи посередник?

Коли складається рейтинг компаній з ремонту квартир під ключ, не завжди вказується інформація про те, чи вони є виконавцями. Користуватися послугами фірм-посередників не рекомендується, адже у них вартість робіт вища. Платити доведеться і підприємству, яке виконує роботи, і компанії-посереднику.

Вартість ремонтних робіт

Якісно проведений ремонт не може коштувати дешево. Жодна фірма не захоче працювати собі на збиток. Привабливі ціни можуть бути пов'язані з використанням низькоякісних матеріалів, відсутністю всіх необхідних технологій. Вартість послуг має відповідати середнім цінам міста.

Складання договору

У цьому документі вказується докладна інформація про кількість та строки проведення робіт. І не завадило б поцікавитися, чи надає компанія гарантію. Мусять насторожити ті бригади, які працюють неофіційно. Замовнику треба розуміти, що довести низькоякісне проведення ремонту без договору майже неможливо.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.