Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Рулонні штори: плюси та мінуси

Тяжкі портьєри на вікнах поступово втрачають популярність у наших будинках і витісняються більш витонченими конструкціями. Особливим попитом останнім часом користуються рулонні штори з малюнком та фотодруком, які можуть не лише нести свою основну функцію, але й наповнити інтер'єр яскравими фарбами та надати йому індивідуальності.

У нашій компанії вам доступний практично будь-який дизайн полотен - зображення можна придумати самостійно або вибрати готову картинку в інтернеті, тому вибрати свій варіант оформлення не важко. Щоб рулонные шторы купить в Киеве - переходьте за посиланням та обирайте в каталозі.

Плюси та мінуси рулонних штор на вікнах

Достоїнств у цих виробів безліч, але існують і тонкощі, які варто враховувати перед покупкою. Перш за все, рулонні штори з фотодруком від виробника - це красиво і оригінально, дозволяє наповнити в інтер'єр незвичайним сюжетом і приховати свій будинок від сторонніх очей.

Основні переваги установки рулонних штор:

  1. Полотна вішаються безпосередньо на віконну раму, що відкриває опалювальні прилади та покращує циркуляцію теплого повітря у приміщенні.
  2. Завдяки різноманітності сюжетів та малюнків можна купити рулонні штори з фотодруком в Україні практично в будь-якому магазині або замовити свій унікальний сюжет у компанії з виготовлення, щоб такого оформлення не було ні в кого.
  3. Конструкцію можна встановити на високі вікна приватного будинку, при цьому не доведеться тягнутися, щоб їх розсунути, достатньо оснастити електроуправлінням на пульті.
  4. Матеріал рулонних штор обробляється спеціальними складами, тому ультрафіолет та волога не страшні ні тканини, ні фотодруку. Вироби довговічні і не вимагають прання кілька разів на рік, щоб позбавитися пилу.
  5. Рулонні штори блекаут із фотодруком від компанії-виробника здатні повністю ізолювати кімнату від денного світла. Що особливо актуально для дитячих кімнат та спалень.
  6. Рулонні штори доречно виглядатимуть практично в будь-якому інтер'єрі, достатньо підібрати відповідний колір і фактуру матеріалу, але при цьому вони мають невеликі мінуси, які варто враховувати при установці.

Мінуси рулонних штор

Основними недоліками вважається обмеженість у вигляді виробів. Щоб завісити великі пластикові вікна рулонними шторами з фотодруком, доведеться робити їх на замовлення, адже ширина не перевищує 300 см. Особливо це актуально для офісних приміщень та приватних будинків з нестандартними отворами.

Обмеженість у колірному виконанні, звичайно, дає великий мінус виробам, але якщо оформити їх фотодруком, то недолік перетвориться на гідність.

Якщо розглядати всі переваги рулонних штор, то їх буде набагато більше, ніж незначних складнощів при виборі свого дизайну, тому цей вид захисту від світла набирає популярності серед покупців.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.