Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Сфера застосування безшовних труб

В безшовних трубах відсутня спіральний або поздовжній шов. Виготовлення представленого металопрокату відбувається з використанням трубопрокатних верстатів. Зазначені труби широко використовуються в різних сферах діяльності людини: монтаж трубопроводів для транспортування води, нафтопродуктів, водяної пари, газу і т. д. Важко назвати яку-небудь галузь, яка б не використовувала даний металопрокат.

Безшовні металеві труби міцні, зносостійкі і довговічні. Сьогодні трубопрокатная промисловість випускає два типи безшовних труб – холодно - і гарячедеформовані. Перші виготовляють з допомогою холодної деформації, другі – виготовляються під впливом високих температур. Безшовні труби класифікуються з урахуванням наступних параметрів: - форма поперечного перерізу; - точність виготовлення; - характеристика довжини. Безшовні сталеві труби повинні відповідати цілому ряду вимог.

З урахуванням товщини стінок безшовні труби можуть бути тонкостінними і товстостінними. В процесі виготовлення товстостінні труб в обов'язковому порядку проходять термообробку. Замовити трубы ту 14 3 190 можна на сайті компанії ooo-alliance.com.ua. Останнім часом даний тип труб особливо популярний.

З чим це пов'язано? Все просто, протягом останніх років простежується чітко виражена тенденція до збільшення цін на чорний метал, тому багато замовників звертатися саме до цього типу металопродукції. Варто зазначити, що в більшості випадків, демонтовані труби мають якісні показники на досить високому рівні. Більшість з нас задається питанням, як це може бути? Все просто.

Цікава деталь – тиск у газовому трубопроводі становить 75 атм, а у водопроводі – близько 16 атмосфер. Виходячи з цього, можна сказати, що демонтовані труби можна ще використовувати в широких цілях. Безшовні сталеві труби також можуть бути виведені з експлуатації у зв'язку з закриттям виробництва. Купуючи лежані трубу, ви виграєте в економічному плані, оскільки такі металовироби коштують набагато дешевше, ніж нові. Звичайно ж, демонтовані труби не варто використовувати для відповідальних конструкцій та для питної води.

Лежалі труби – економічно вигідне рішення при будівництві пальових основ і фундаментів. Досить часто демонтовані труби використовують для зведення металевих каркасів, для зміцнення портів і котлованів і т. д.

Висококваліфіковані фахівці підприємства в найкоротші терміни оформлять замовлення, зорієнтують вартості металопрокату і оформлять доставку за вказаною вами адресою. Консультанти познайомлять вас із наявною продукцією на складі, розкажуть про її достоїнства, порадять, які вироби краще підходять саме вам.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь