Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Будівництво будинків з металокаркасу

У даний момент рівень технологічного розвитку знаходиться на високій позначці. Особливо це помітно у сфері будівництва, де використання передових технологій відіграє ключову роль, а ліцензія на будівництво будинків є у кожної будівельної компанії.

Прогрес впливає на всі без винятку галузі, так чи інакше стосуються спорудження будівель. В цьому плані каркасні будинки істотно вийшли вперед, і тепер цей вид будівель стрімко набирає популярність серед жителів нашої країни.

Каркасні будинки мають ряд переваг, головними з яких є їх міцність і довговічність. Вся справа в тому, що в якості матеріалу для будівництва таких будинків використовується оцинкована сталь. Переваги такої стали складно переоцінити – вона міцна, не схильна до корозії, коштує відносно дешево. До того ж, зібрати такий каркас дуже просто – для цього потрібно зварювальний апарат або саморізи.

До речі, якщо вас цікавить швидке та якісне строительство каркасных домов, ви можете замовити таку послугу на сайті artmetall.ua за найкращими цінами.

Порівняно з дерев'яним каркасом, сталевому не властива усадка, до того ж він не гниє, а це позбавляє вас від появи неприємних скрипів. Тим не менш, обидва способи володіють одним загальним перевагою перед класичними цегляними будинками – гранично низька швидкість споруди. Зібрати каркасний будинок можна буквально за кілька тижнів, хоча деякі примудрялися зробити це навіть за кілька днів. Процес не відрізняється особливою складністю – спочатку споруджується каркас, після чого зовнішня сторона обробляється сендвіч-панелями, а внутрішня – будь-якими матеріалами на ваш розсуд.

Серед інших особливостей металевого каркаса не останню роль відіграє його вогнетривкість і пожежобезпечність. Таким чином, ви маєте негниючу, незаймисту, міцну і довговічну конструкцію, яка після деякого часу не почне вас турбувати і турбувати різними проблемами, як це роблять удома з дерев'яним каркасом.

У дерев'яних будинків є ще один недолік, про який до пори до часу ніхто навіть не згадує – терміти. Це дуже серйозна проблема, яка часто має місце. Якщо терміново не вжити заходів, то ці комахи здатні зруйнувати ваш будинок всього за місяць.

Як видно, будинки з дерев'яним каркасом пішли в минуле, і тепер їм є гідна заміна.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь