Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Рулонні штори в касеті або ті, що вільно висять - яке рішення вибрати?

Рулонні штори – популярне рішення, яке використовується як у компаніях та офісах, так і в приватних квартирах. Вони дозволяють захистити приміщення від сонячних променів, а також забезпечити приватність, ефективно закриваючи вікна. Популярними видами таких жалюзі є касетні та вільновисні.

Що буде краще, як рулонные шторы Киев купить? Детальніше дізнатися про переваги використання рулонних штор та вибрати найбільш підходящу модель можна за посиланням http://mirrolet.com.ua.

Рулонні штори на вікнах – чому варто зробити такий вибір

Незалежно від того, жалюзі вільно висять або розміщені в касеті, їх установка нескладна та можлива самостійно. На ринку представлено безліч моделей різних розмірів, завдяки чому можна підігнати виріб практично до будь-якого вікна.

Матеріал може мати різне переплетення та більшу або меншу світлопропускну здатність. Багато компаній також пропонують виготовлення рулонних штор на замовлення.

Особливості рулонних штор у касетах

Де вони будуть доречні? Завдяки використанню спеціальних касет цей тип жалюзі має матеріал, укріплений та захований усередині рами. Це естетичніше рішення для вікон.

Однак установка такого типу рулонних штор трохи складніша і найчастіше їх доводиться купувати під конкретний розмір. Перевагою касетних рулонних штор є те, що їх легко утримувати в чистоті, особливо в згорнутому вигляді протягом дня.

Касетні рулонні штори ідеально підходять для невеликих вікон, наприклад, на горищі.

Для великих вікон та балконних дверей однієї касетної рулонної штори може бути недостатньо. Конструкції типу день-ніч чи римські штори додатково несуть естетичну функцію. Їх легко підібрати до декору та використати в них декоративний матеріал.

Вільнозвисаючі жалюзі. Чим вони характеризуються

Що стосується вільновисячих варіантів, то тут неможливо повністю виключити можливість утворення щілин з обох боків вікон.

Вони також не будуть ідеально підходити до рамок. Особливо це помітно у разі протягів або при відчинених вікнах. Однак для прибирання він набагато практичніший.

Рулонні штори без касет – найдешевше рішення. Систему не потрібно монтувати на клей, як це зазвичай буває з касетами. При виборі правильних жалюзі варто враховувати функціональність кімнати та вікон.

Широкий асортимент та доступність обох типів рулонних штор дозволяють вибрати правильний та функціональний варіант у кожному конкретному випадку.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.