Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Все, що потрібно знати про кузовний ремонт

Виправлення вм'ятини або подряпини на авто є дорогим і трудомістким ремонтом, але ще гірше, коли ремонт кузова автомобіля виконаний неправильно, і вам потрібно переробити оригінальну роботу. Поганий ремонт кузова автомобіля також зменшить вашу здатність продати свій транспортний засіб за найкращою ціною.

Ось чому важливо вибрати надійну автомайстерню, зверніть увагу на кузовной ремонт автомобілів будь-якої складності від СТО TireLand.

Декілька речей, які потрібно знати про ремонт кузова автомобіля

Ці кілька речей допоможуть вам вибрати правильну майстерню для кузовних робіт:

  1. Попросіть детальний план того, як проходитиме ремонт. Один зі способів, завдяки якому автоексперти можуть сказати, що автомобіль був перефарбований, це подряпини, що вказують на шліфування. Попросіть докладний звіт про те, як проходитиме робота з кузовом автомобіля. Не забувайте про дверні ручки, гайки, болти та логотипи.
  2. Фарба. Існують різні методи видалення автомобільної фарби, включаючи шліфування та хімічне видалення. Важливо використовувати найменш агресивний спосіб видалення фарби, щоб забезпечити максимально м'яку обробку кузова автомобіля. Поговоріть зі спеціалістами автомайстерні та дізнайтеся, як вони визначають, який метод потрібно використовувати й чому. Якщо вас цікавить рихтовка авто, то радимо перейти за посиланням вже зараз.
  3. Отримайте всі оцінки у письмовій формі. Обов'язково уточніть, що саме буде зроблено, які деталі будуть використовуватися, як вибиратиметься колір авто і, звичайно, які терміни необхідні для завершення ремонту.
  4. Заміна панелі кузова автомобіля. У деяких випадках найшвидший спосіб ремонту автомобіля - просто замінити пошкоджену панель. Панелі кузова можуть включати капоти, кришки багажника, двері, бампери, крила та інші.
  5. Ремонт та заміна вікон. Пошкодження автоскла буває різних форм, включаючи сколи, тріщини та розриви. Іноді пошкодження може бути усунуто, а в інших випадках потрібна повна заміна лобового скла або вікна. Якщо ваш автомобіль ремонтується в місцевому СТО через аварію, у них може бути штатний технік з ремонту скла, переконайтеся в його кваліфікації.


Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.