Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Свій сайт: навіщо потрібен і що потрібно знати на початку?

Якщо ви займаєтесь якоюсь діяльністю в інтернеті, то маєте розуміти, що наявність свого особистого сайту є обов'язковою. Як казав Білл Гейтс, якщо у вас бізнес не представлений в інтернеті, то це навіть не бізнес.

Навіщо потрібен власний сайт?

Якщо ви задумуєтеся над тим, щоб створити свій власний сайт, то в цьому є безліч позитивних сторін. Маючи власний інтернет-ресурс, ви отримуєте безліч переваг, а саме:

  1. дозволяє залучати нових клієнтів до вашого бізнесу;
  2. дозволяє заробляти гроші на рекламі;
  3. можна знайти інвесторів у свій бізнес, а також партнерів;
  4. підвищити пізнаваність імені, бренду.

До речі, якщо вас цікавить створення сайтів під ключ, то радимо перейти за даним посиланням, не гаючи часу.

На сьогоднішній день практично всі відомі компанії мають своє представництво в інтернеті. І це не дивно, адже якщо у вас є власний сайт, ви можете на ньому рекламувати все, що завгодно, наприклад, свої товари або послуги. Якщо у вас таких товарів та послуг немає, то можна поставити туди контекстну чи банерну рекламу та заробляти на цьому. Високовідвідувані ресурси приносять своїм власникам суми з 4-5 нулями й це цілком реально, головне створити хороший сайт, а потім розкрутити його.

Що потрібно зробити на початку створення сайту?

Для того щоб ваш сайт приносив вам гроші, вам потрібно буде вибрати нішу, тобто прибуткову, але не конкурентну тематику. Це може бути все, що завгодно, можете вибирати те, чим ви займаєтеся, або що вам подобається.

Далі, потрібно придбати доменне ім'я та хостинг. Домен повинен повністю відображати той контент, який буде на вашому сайті. Щодо хостингу, то слід обирати того провайдера, який має відмінну репутацію, а також демократичні ціни. Пам'ятайте, що від якості хостингу буде залежати й відвідуваність, адже користувачі будуть приходити на ваш сайт цілодобово. А краще вибирайте такі хостинг-провайдери, які надають дані послуги разом, тобто ви зможете замовити домен та хостинг в одному місці.

Де замовити створення сайту?

Звернутися за послугою ви зможете до компанії аrtARTERY. Команда професіоналів дозволить вам отримати оригінальний та якісний продукт. Важливо розуміти, що створення сайту потребує деяких знань та вмінь, тому зробити це самостійно досить складно. Слід зазначити, що фахівці здатні зробити для вас сайт будь-якої складності. Скористатись послугою ви зможете за досить привабливою вартістю. Вартість багато в чому залежатиме від складності роботи та ваших особистих пропозицій. Компанія пропонує вам скористатися такими перевагами:

  1. якісна робота;
  2. швидкий результат;
  3. оригінальний підхід;
  4. доступна ціна.

Ви можете залишити заявку на сайті, а спеціаліст передзвонить вам для уточнення всіх деталей. Фахівці готові надати вам продукт, який дійсно буде працювати. З відгуками клієнтів, які вже встигли скористатися послугами компанії, ви зможете ознайомитись в інтернеті.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.