Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як та коли слід ремонтувати бетонну підлогу

Єдина гарантія бетонних підлог полягає в тому, що колись вони майже неминуче вимагатимуть повторного покриття бетонною підлогою. Навіть ідеально залитий бетон не застрахований від пошкоджень, викликаних вологістю, землетрусами, рухом вилкових навантажувачів, постійним замерзанням та відтаванням землі, корозією арматури та корозією арматури . Ще одним поширеним дефектом бетону є розтріскування, яке зазвичай характеризується відшаровуванням або виразкою поверхні бетону, особливо в місцях стиків. Ознаки незначного фарбування іноді, але не завжди, можуть бути зішліфовані в процесі герметизації та полірування.

Якщо ви помітили проблеми, що виникають з вашою бетонною підлогою, вам може бути цікаво, чи потрібне шліфування. Щоб допомогти вам прийняти це рішення, ось три вірні ознаки того, що вам час задуматися про ремонт бетонных полов:

1. Ви помітили появу тріщин у бетонній підлозі.

Весь бетон із тріщинами, вам буде важко знайти плиту без тріщин. Тріщини можуть бути викликані низкою проблем; деякі з цих проблем можуть бути вирішені компанією з ремонту бетонної підлоги. Стабілізація тріщин і заповнення - ось деякі варіанти, які можуть бути надані, якщо шліфування неможливе.

2. У бетоні починають з'являтися ямки.

Точкова корозія часто виникає внаслідок падіння предметів на бетонну поверхню. Це також може бути проблемою м'якого бетону. М'який бетон зустрічається на південному сході, і його можна зміцнити проникаючими герметиками та полірувати для підвищення стійкості до стирання.

3. На бетоні відбувається відшаровування або розшаровування.

Відшарування бетону або розшарування зазвичай викликається помилкою під час заливки бетону, але деякі методи виправлення можуть допомогти в залежності від потреб об'єкта.

Відшарування відбувається в місцях з'єднання, коли великі навантаження проходять через незахищені або слабкі з'єднання. Шов починає розплутуватися, і зрештою, якщо його не відремонтувати, тріснутий бетон може діяти як лежачий поліцейський для машин, таких як ручні візки або вилочні навантажувачі. Цей додатковий знос збільшує вимоги до технічного обслуговування ваших машин, уповільнюючи виробництво та збільшуючи витрати на ремонт та втрачений час.

Крім того, в незакритих щілинах накопичується бруд і сміття, що ускладнює підтримання чистоти статі.

УМОВИ, ПОТРІБНІ ДЛЯ ЗНЯТТЯ І ЗАМІНИ БЕТОННОГО СКЛАДУ

Існують певні умови, за яких використання ремонтного складу та продукту для шліфування призведе лише до короткострокового виправлення. У цих умовах закладення бетону перед повторним облицюванням або декоративним покриттям буде марною тратою часу та грошей, оскільки поверхня або покриття незабаром набудуть тих самих характеристик, що й бетон. Ви намагалися відремонтувати.

Ці умови включають:

  1. Глибокі, поширені тріщини , де сталася осадка. Це може бути пов'язано з вагою великих вантажівок, неправильною підготовкою земляного полотна, ерозією ґрунтової основи або з інших причин.
  2. Бетонні плити, що просіли, що може статися, якщо земляне полотно не було підготовлено належним чином. Можливо, для ґрунтової основи використовувався пухкий бруд. Коли цей бруд осідає (іноді через розбризкувач або дощову воду, що проходить під бетоном), бетон виявляється без опори і більш сприйнятливий до просідання. Також можливо, що земляне полотно було ущільнене, і бетон зазнав надмірної ваги, що призвело до його просідання.
  3. Мотонне пучення дуже поширене в холодному кліматі. Волога в землі замерзає і бетон виштовхується вгору.
  4. Бетонні плити, на поверхні яких є стільки відшарування або виразки, що більш економічно замінити бетон, ніж готувати всю поверхню для повторного покриття і повторного покриття бетону.
    За будь-якої з вищезгаданих умов краще видалити і замінити бетон.


Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.