Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Що треба знати про ремонт газових приладів

Запобігання збоям

Технічне обслуговування допомагає значно продовжити термін служби повітряної колонки та заощадити час та гроші на ремонті. Регулярно видаляйте масляні пари та масляні пари, а також очищайте від накипу пристрій подачі води та теплообмінник. Останні можуть засмітити трубки теплообмінника та призвести до його виходу з ладу або погіршення його роботи.

Очищення допоможе відновити працездатність колонки за таких умов:

  1. Тиск води на виході нижче тиску води на вході (накип перешкоджає вільному проходженню);
  2. Пальник працює нормально, але вода гріється дуже слабо;
  3. Часто спрацьовують датчики термозахисту (колони погано охолоджуються через обростання);
  4. Вода та газ входять у колонку, але не відкриваються (або швидко закриваються).

Якщо газова плита потребує ремонту, то ніяка самодіяльність недоречна, тому що захід – досить серйозний, що вимагає професійної діагностики спеціалістами http://getmaster.com.ua/lviv/remont-gazovoy-kolonki/ та подальшого відновлення життєздатності техніки. Тільки сертифіковані фахівці здатні ліквідувати поломку швидко та безпечно.

Про те, що газова плита вийшла з ладу, сигналізують такі:

  1. згасання полум'я;
  2. тріск у духовці;
  3. ознаки пропускання газу;
  4. зношеність п'єзи;
  5. неможливість запалити вогонь;
  6. нерівномірний розподіл температури.

Тільки після повноцінної діагностики майстер, який виконує ремонт газових плит, може сказати, скільки коштуватиме ремонт такого обладнання. Все залежить від складності поломки та необхідності міняти якісь комплектуючі.

Особливості виконання ремонту газової плити вдома

Газові плити та духовки виходять з ладу іноді. Природно, таке обладнання можна забрати на ремонт у майстерню, проте виклик спеціаліста додому дозволить заощадити час та кошти. Набагато зручніше для всіх, коли ремонт газових плит виконується на очах у власників. Цей професіонал здатний відремонтувати будь-яку марку і модель газової плити незалежно від того, який виробник її випустив.

Достатньо оформити заявку для того, щоб майстер прибув у потрібний час за адресою, оглянув техніку, що вийшла з ладу, і провів інструментальну діагностику. При виявленні пошкоджених елементів їх доводиться демонтувати для встановлення нових справних. Далі проводиться складання та перевірка працездатності у різних режимах.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.