Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як відбувається переїзд

Стандартний переїзд включає кілька етапів. Після отримання заявки із замовником зв'язується менеджер, щоб отримати потрібну інформацію для розрахунку вартості замовлення.

Якщо потрібно перевезти офіс до десяти робочих місць або невелику однодвокімнатну квартиру по місту, то менеджер погоджує вартість по телефону. Зазвичай замовник відправляє менеджеру фотографії квартири, і той прораховує по фото, скільки коштуватимуть роботи.

У день звернення він передзвонює та називає точну суму замовлення. На переїзд із великої квартири – від трьох кімнат – або офісу на 300 осіб виїжджає оцінювач. Таку послугу компанія надає безкоштовно незалежно від того, буде укладено договір на переїзд чи ні.

Наступний етап - складання договору, в якому прописується відповідальність компанії, план робіт, терміни виконання та вартість. Обов'язки, згідно з договором, є й у замовника: він має бути на місці у призначений час, забезпечити проїзд вантажного транспорту та інші умови для роботи, наприклад, доступ до майна, приміщення з працюючою електрикою.

Потім обумовлений час фахівці https://mypereezd.dp.ua/gruzchiki/ доставляють на місце пакувальні матеріали. Документи, коштовності, нагороди та інші цінні речі власники квартири упаковують самі та забирають із собою – це прописано у договорі. Потім фахівці розбирають і упаковують всі меблі та техніку, вантажать у фургон, закріплюючи вантаж спеціальними ременями.

Майно перевозять на потрібну адресу, розпаковують та розставляють. Замовник може відмовитись від розпакування коробок, але перевірити цінні речі він зобов'язаний - це вимога за договором. Якщо все гаразд, він підписує акт приймання робіт.

Також компанія займається "віп-переїздами": перевозить майно політиків, артистів та інших медійних персон. На відміну від стандартного переїзду в тому, що працюють фахівці з великим досвідом роботи, а клієнт має свій персональний менеджер, до якого він може звернутися в будь-який час. Після переїзду ще кілька днів чергують фахівці, наприклад, щоб переставити меблі, якщо це потрібно.

Вартість переїзду

Вартість складається з трьох складових: пакувальні матеріали, робота спеціалістів з пакування та навантаження, транспортування майна.

Є також вимоги до упаковки картин та предметів мистецтва. В основному це спеціальні ящики з клімат-контролем.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.