Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як купувати запчастини для авто в онлайн магазинах

Придбання запасних частин для автомобілів – важливий та відповідальний процес. Від нього залежить якість технічного стану автомобіля в майбутньому, а іноді і безпека під час керування автомобілем. При правильному виборі є всі шанси, що ви зможете проїздити на своєму автомобілі ще кілька років без поломок.

Перше, на що слід звернути увагу при виборі – це оригінальні запчастини до автомобіля чи аналоги, виготовлені іншими виробниками. Оригінальна деталь розроблена спеціально для конкретної моделі автомобіля та буде встановлена без проблем. Запчастини вторинного ринку виробляються за загальним стандартам, аналогічним тим, які використовуються при виготовленні оригінальної деталі її виробником, але вони можуть дещо відрізнятися від неї за формою або конструкцією, через що можуть погано прилягати на місце при встановленні або заважати один одному з іншими частинами. системи.

Наприклад, заміна гальмівних колодок в автомобілі шляхом купівлі їх у звичайному магазині пов'язана з певними ризиками: вони можуть бути виготовлені з матеріалів, які не відповідають вимогам безпеки, оскільки при виробництві вдалося заощадити на сировині; як матеріал для кріплення та пружин може використовуватися низькоякісний метал, а значить, вони швидко іржавіють; надмірна товщина призводить до підвищеного зносу дисків та барабанів; низький коефіцієнт тертя забезпечує недостатнє гальмівне зусилля; неточні розміри створюють вібрацію при гальмуванні та передчасне зношування дисків через нерівномірний розподіл тиску.

Як купувати автозапчастини

Коли приходить час купувати автозапчастини, ви можете вибрати один із кількох варіантів. Можливо, ви зможете придбати автозапчастини безпосередньо у виробника у дилерському центрі. В цьому випадку вам, швидше за все, доведеться приїхати в робочий час та сплатити повну вартість деталі.

Якщо цей варіант вам незручний або недоцільний, існує безліч інших способів купити автозапчастини в Інтернеті. Найпоширеніший спосіб – замовити їх в інтернет-магазині https://vbavto.com.ua/ з доставкою прямо до вас додому.

Отже, як шукати автозапчастини за VIN-кодом або артикулом самостійно в інтернет-магазині автозапчастин?

Все по порядку.
Насамперед для пошуку тієї чи іншої запчастини нам знадобиться номер, так званий артикул запчастини. Відповідно, кожна деталь, ніби це маленький гвинтик або цілий двигун у зборі, має свій артикул (код, номер).

Якщо пошук в оригінальних каталогах вам здається складним, артикули на розхідники можна знайти у просторах мережі Internet. Також можна скористатися каталогами як плитки на головній сторінці сайту.

Більш точно знайти артикул запчастини можна скориставшись оригінальними каталогами виробника автомобіля.

Щоб знайти артикул деталі, необхідно скористатися оригінальним каталогом від виробника автомобіля.

У свою чергу, для пошуку в каталогах буде потрібно VIN номер. Його ми можемо знайти в тех. паспорті авто або у Свідоцтві ТЗ.

Майже кожен інтернет магазин автозапчастин на сайті вже має безкоштовні каталоги, але в нашому випадку вони не знадобляться. Існуючий VIN номер вводимо в рядок пошуку і бачимо, що програма визначила марку та модель автомобіля.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.