Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

У пошуках тієї самої ВОДИ

Усі чули фразу, що наш організм на 80% складається із води. Про важливість щоденного споживання води в достатньому обсязі скаже будь-який експерт, пов'язаний із медициною, правильним харчуванням, спортом чи індустрією краси. Наша шкіра, внутрішні органи, система кровотворення, органи шлунково-кишкового тракту, головний мозок та інші життєво важливі органи та системи не можуть нормально функціонувати за недостатнього споживання води.

Але, на жаль, досить мало говорять про те, що важливо не лише пити достатню кількість води регулярно, а й вибирати якісну природну столову. Адже якщо вода поганої якості, то її споживання може згубно позначитися на здоров'ї людини – захворювання суглобів, утворення каменів у нирках та жовчному міхурі, проблеми із ШКТ – це далеко не весь перелік негативних наслідків.

Те, що вода – це найголовніше, бізнесмен Едуард Лозовський усвідомив, ще будучи маленьким хлопчиком, який у важких відрах носив чисту питну воду з колодязя до сільської бабусиної хати. А сьогодні його головне дітище – жива, джерельна, високогірна карпатська вода під торговою маркою VODA UA продається не лише територією всієї України, а й експортується до Катару, Китаю, Саудівської Аравії, Азербайджану та Арабських Еміратів.

Багато що вплинуло на Лозовського Едуарда, нинішнього головного індустріального менеджера у сфері громадського харчування компанії "Астрея", ще у дитинстві та у юнацькі роки. Закінчивши школу, майбутній спеціаліст з продуктів харчування та води, був змушений піти працювати, щоб забезпечувати сім'ю, допомагати батькам та літнім бабусі з дідусем, але улюбленої справи він не залишив. Весь свій вільний від основної роботи час він приділяв воді – займався впорядкуванням водопровідної частини у довколишніх селах. Але велика кількість часу була, як і раніше, присвячена дослідницькому напрямку. Едуард багато читав спеціалізовану літературу, вивчав родовища джерельної води, сам їздив дивитися джерела, пробував воду. Едуард Лозовський ставив дуже чітку мету - знайти джерела найчистішої природної води.

За роки пошуку та досліджень бізнесмен Едуард Лозовський зміг особисто переконатися, що його рідна Україна надзвичайно багата на родовища мінеральних вод, і більшість із них навіть не використовуються. У своїх записах і на карті Лозовський наголошував на місцях, де мінеральна вода є, описував її властивості та характеристики, відзначав ті родовища, які ще не були задіяні. Процес вивчення родовищ дуже копіткий і довгий – треба приїхати на місце, вивчити всі околиці, відібрати воду для аналізу, оцінити потенційну віддачу, зафіксувати всю інформацію. З кожною поїздкою дослідження бізнесмена Лозовського Едуарда поповнювалося новою інформацією, він проводив аналіз різних родовищ, порівнював їх із різних точок зору. Едуард багато чого дізнався про вплив на людський організм радону, срібла та інших хімічних речовин. Він вивчав антибактеріальну, ранозагоювальну та імуностимулюючу властивості джерельних вод з природних екологічно чистих джерел. Все це було зібрано у велику дослідницьку працю, яку Едуард Лозовський оформив у презентацію з подальшим використанням у роботі на компанію "Астрея".

На те в нього були й особисті причини – кохана бабуся довгі роки страждала на болі в жовчному міхурі. Не допомагали ні ліки, ні дієти, ні місцеві знахарі. Через цукровий діабет та проблеми з серцем операція була протипоказана. Здавалося б, що мучитися доведеться все життя, поки одного разу бабуся не потрапила на бальнеологічне лікування до санаторію в Івано-Франківській області. І сталося справжнє диво – поступово болі перестали турбувати і через якийсь час бабуся й зовсім забула про свою недугу, але часто розповідала онукові про цілющу силу води, яку вона там пила. Онук докладно розпитував про смак цієї води, її колір, запах. З того часу Едуард Лозовський постійно думав про те, де знайти джерело з такою водою, щоб люди могли пити якісну та цілющу воду постійно. Тому особливе місце у його дослідженнях було приділено джерелам з виходом гірської води на земну поверхню самопливом. Ця вода вважається найціннішою та корисною, пити яку можна без обмежень. Фахівці називають таку воду «живою». І в результаті багаторічної подорожі Україною та дослідження величезної кількості локацій таке джерело Едуард Лозовський знайшов, тепер вона гордо зветься VODA UA.

На сьогоднішній день Едуард зарекомендував себе як високий професіонал та почесно обіймає посаду генерального індустріального менеджера у сфері громадського харчування в компанії "Астрея", яка володіє правами на бренд VODA UA.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.