Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Машинна штукатурка стін: особливості та переваги

Процес автоматичної штукатурки полягає в нанесенні штукатурних складів на поверхні із застосуванням спеціального обладнання. Малогабаритна мобільна машина дозволяє приготувати розчин і рівномірно розпорошити його по площі, що обробляється. Пристрій актуальний для використання на невеликих об'єктах у рамках проведення косметичного ремонту, а також для зовнішньої та внутрішньої штукатурки великих будівель та споруд. За допомогою даного методу можна якісно вирівнювати стіни без додаткової шпаклівки, отримуючи добре оброблену поверхню під фарбування або шпалери в кілька разів швидше і на третину дешевше, ніж ручна штукатурка.

До речі, якщо вас цікавить машинна штукатурка стін, то радимо перейти на сайт https://vscomfort.com.ua/ вже зараз.

Переваги машинної штукатурки стін

Зниження кількості використовуваних матеріалів та зменшення трудомісткості штукатурних робіт – важливе завдання, яке незмінно стоїть на порядку денному у процесі проведення будівництва, ремонту чи реконструкції. Автоматична штукатурка стін дозволяє:

  1. економно витрачати матеріали. Обладнання наносить суміші тонким, однорідним, рівномірним шаром, насичуючи їх бульбашками повітря, завдяки чому об'єм штукатурки суттєво збільшується. При цьому необхідність у подальшому шпаклюванні та доопрацюванні відсутня;
  2. отримати максимально міцне зчеплення штукатурних складів із поверхнями стін, чому сприяє його нанесення під високим тиском;
  3. суттєво прискорити процес у порівнянні з ручною технологією обробки;
  4. швидко приготувати велику кількість суміші;
  5. досягти високої якості, чудової міцності та довговічності одержуваних покриттів.

Основні етапи виконання штукатурних робіт

Обладнання, що дозволяє змішувати та наносити штукатурні склади, представлене на сучасному ринку у широкому асортименті габаритів, конструктивних рішень та функціональних можливостей. У ряді моделей є функція фарбування поверхонь.

Процес автоматичної штукатурки стін проходить у кілька етапів:

  1. Відповідний відсік агрегату, підключеного до електрики, заповнюється сухим складом та чистою водою.
  2. Виконується змішування вмісту. Виконана з чітким дотриманням пропорцій суміш характеризується ідеальною консистенцією та чудовими експлуатаційними властивостями.
  3. Шар штукатурки під тиском наноситься на поверхні, що обробляються, після чого розрівнюється за допомогою шпателя.

Таким чином, машинная штукатурка Киев – це чудовий спосіб прискорити процес штукатурки фасадів будівель та внутрішніх поверхонь стін, суттєво заощадити на матеріалах.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.