Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як підібрати салон краси?

Існує безліч салонів краси. Але як же вибрати найкращий з них? Це певною мірою залежить від особистого вибору.

Однак є деякі речі, які вам дійсно необхідно перевірити, перш ніж відвідати салон краси для проведення різних процедур.

У той час як прихильність персоналу або загальна атмосфера салону краси є суб'єктивними, є кілька речей, які не є такими. Чистота, здатність персоналу проводити обрані вами процедури, такі як стрижка, педикюр, манікюр, наявність страховки на певні процедури - все це впливає на те, чи може салон легально проводити запропоновані ним процедури. Все це необхідно перевірити перед відвідинами салону краси.

Гігієна в салоні

Чистота має першорядне значення, особливо якщо в салоні проводяться процедури, що проколюють шкіру, такі як татуювання, електроліз та проколювання вух. Багато салонів використовують одноразові голки та інше обладнання для таких процедур, але якщо це не так, то вони повинні мати достатньо засобів для стерилізації обладнання. Зазвичай це означає використання автоклаву, який є великою скороваркою, в якій обладнання нагрівається до високої температури та знищуються бактерії, спори грибків та віруси.

Салон повинен мати можливість пред'явити вам сертифікат страхування професійної відповідальності на процедури, які він проводить, або показати страховий сертифікат лікаря, який проводитиме процедуру. Процедура має бути зазначена у сертифікаті чи супровідній страховій документації. Подарунковий сертифікат салон краси також може подарувати своїм клієнтам.

Професійність майстра

Нарешті, ви повинні бути впевнені, що лікар чи косметолог повністю навчений та компетентний у проведенні процедур. Кваліфікацію можна легко з'ясувати, попросивши пред'явити сертифікати про навчання, де практикуючий лікар проходить навчання. Крім того, іноді сертифікати про навчання видаються виробником обладнання для використання конкретної техніки.

Цілком можливо пройти навчання за якоюсь косметичною процедурою, але не бути компетентним, оскільки для розвитку компетентності потрібен час, щоб попрактикуватися на реальних клієнтах. Але якщо ви не хочете бути піддослідним кроликом у салоні краси, ви можете перевірити, наскільки досвідчений спеціаліст. Іноді процедури у менш досвідчених фахівців  коштують трохи дешевше, тому, якщо вам потрібна нескладна процедура, це може бути способом заощадити трохи грошей.

Підсумки

Перед вибором салону краси завжди краще провести дослідження. Завітайте до салону краси, поговоріть з іншими відвідувачами салону та складіть повну картину, перш ніж платити за косметичні процедури в цьому салоні.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.