Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Різновиди кремів для обличчя

Будь-який крем, який випускають виробники, має в своєму складі емульгатори, воду та живильні компоненти. Від кількості та якості всіх обраних компонентів залежить те, яким саме буде крем та який ефект буде надавати шкірі. Обираючи косметичні засоби для зволоження обличчя, потрібно обов'язково вивчати склад товару, та підбирати той варіант, який буде відповідати типу шкіри.

Які бувають креми?

В асортименті магазинів завжди представлені різні варіанти кремів, які можуть мати своє призначення та особливості. Сьогодні можна виділити такі найпопулярніші товари:

  1. Поживний крем. Допомагає в насичені шкіри корисними властивостями та вітамінами, які організм не може сам виробляти. У складі можуть бути присутніми не лише вітаміни, а й жири та натуральні масла. Найчастіше рекомендують використовувати такі засоби на ніч, щоб шкіра змогла гарно насититися всіма речовинами.
  2. Зволожуючий крем для обличчя має свою особливу консистенцію. Роблять його на водній основі, для того щоб шкіра могла краще засвоювати всі компоненти. Також у складі можуть бути присутніми пантенол, гіалуронова кислота, натуральні екстракти, вітаміни. Ці типи кремів зазвичай вважаються універсальними. Вони можуть підходити для різних типів дерми та використовуються іноді з іншими кремами для досягнення максимального ефекту. Головне потрібно пам'ятати, що не варто допускати сильну сухість шкіри, адже це може швидко призвести до виникнення нових зморшок.
  3. Відновлюючі крема використовують жінки зі зрілою шкірою. Завдяки особливому складу товарів всі види косметики допомагають відновити ослаблені клітини дерми та надають їй сяючий та пружний вид. В складі кремів можуть знаходитися рослинні екстракти, натуральні масла та інше.
  4. Омолоджуючі крема також допомагають шкірі довго залишатися молодою та здоровою. Їх рекомендують використовувати жінкам після 40 років. В складі є не лише натуральні компоненти, а й спеціальні інгредієнти які впливають на відновлення та пружність шкіри.
  5. Відбілюючі креми можуть допомогти зменшити кількість веснянок або пігментних плям. Також використовувати ці види косметики рекомендується й для того, щоб приховати видимі наслідки після акне.

Якщо купується крем на літній період, потрібно запам'ятати, що в складі обов'язково повинні бути фактори захисту від сонячних променів. Потрібно уважно вивчати склад косметики, для того щоб придбати саме необхідну.

Детальніше: https://thebodyshop.ua/.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.