Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

5 причин вибрати сонцезахисні окуляри Polaroid

Компанія Polaroid у світі оптики добре відома. Її вироби мають величезну популярність у всьому світі. А це означає, що своє дітище Едвін Герберт колись започаткував недаремно. Варто з'явитись новинці на горизонті, як сотні тисяч фанатів готові зірвати її з прилавків брендових магазинів. Втім, сьогодні все набагато простіше, придбати хороші окуляри Polaroid можна віддалено через інтернет-магазини. Головне – переконатись, що маєте справу з оригіналом.

А чому окуляри від сонця полароїд набули такої популярності, ми розповімо в цій статті.

Наявність УФ-фільтра

У звичайних окулярів все просто: весь їхній захист зводиться до наявності кольорових або трохи затемнених лінз. Важливо розуміти, що це лише візуальний ефект, а очі все одно страждають від сонячного світла.

Оптика Polaroid  має спеціальний УФ-фільтр, який дозволяє повноцінно бачити навколишній світ навіть в умовах яскравого сонця. При цьому органи зору не відчувають дискомфорту та повністю захищені від шкідливих випромінювань. Більше того, такий фільтр ще й знижує навантаження на очі.

Полярізаційний фільтр

Звичайно, фанати гарної оптики знайомі з цією надзвичайно корисною опцією. Поляризаційний фільтр не пропускає горизонтальні світлові хвилі. Останні вважаються оптичними перешкодами, які заважають нормальному зору. Вони виникають за умов яскравого сонця, кліматичних складностей (туману, снігопаду, дощу), у темний час доби. Такий фільтр блокує відблиски, які часто утворюються від водної гладі, снігового покриву, мокрої дороги та іншого.

Єдиний мінус поляризаційного фільтра – це зниження його активності під час заходу сонця. Але цей період короткий, тому недолік можна вважати несуттєвим.

За деякими даними, Едвін Герберт був причетний до винаходу поляризаційного фільтра. Різні джерела повідомляють, що він був ідейним натхненником. А інші кажуть, що йому вдалося лише доопрацювати чужу ідею. Так чи інакше, інтеграція поляризаційного фільтра в окуляри від компанії Polaroid стала дуже вдалим задумом автора. За це їх цінують багато років поспіль.

До речі, якщо вас цікавлять окуляри Polaroid для водіїв, радимо перейти за посиланням https://pldeyewear.com.ua/history/okulyari-polaroyid-dlya-vodiyiv вже зараз.

Висока якість

Окуляри створюються на основі найкращих матеріалів. Як правило, це пластик, що має високу міцність, легкість. Він гіпоалергенний і абсолютно безпечний для людей будь-якого віку. Бренд давно відмовився від використання скла для лінз, віддавши перевагу більш практичним аналогам, які дозволяють не турбуватися про збереження окулярів. Поляризаційні фільтри дуже часто популярні серед людей з активною життєвою позицією. Аксесуари Polaroid враховують це і здатні витримувати падіння, здавлювання та інші несприятливі умови.

Ергономічні моделі

Оправи створюються таким чином, щоб власнику було їх легко та комфортно носити. Кожна лінія, завиток, паз продумані до дрібниць. Ключовою перевагою є легкість моделей. Вони невагомі та зручні – це цінно для будь-якого покупця.

Оригінальний дизайн

Усі окуляри Polaroid універсальні. Практично не знайти виключно чоловічих або жіночих моделей. Кожна розроблена виходячи з міркувань універсальності. При цьому аксесуари часто виконані у міському та спортивному стилі, що дозволяє легко комбінувати їх із повсякденними образами.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.