Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Cмартфон Samsung Galaxy A53: переваги і технічні характеристики

Модель смартфона під назвою Samsung Galaxy A53 є добротним і функціональним середняком за цілком доступним цінником. Нижче описані основні відмінні риси даної моделі, які вигідно виділяють її на тлі конкурентних апаратів.

Комплект поставки

Комплектація у даної моделі звичайна:

  1. Сам мобільний пристрій.
  2. Скріпка для виймання лотка сім-карт.
  3. Адаптер живлення 25 Вт.
  4. Документація.

Дизайн

Телефон, представлений за посиланням https://www.ctrs.com.ua/ru/smartfony/brand-samsung/seriya_galaxy-a53-2022/, є дуже стильним та сучасним. Дизайн моделі мінімалістичний, на кришці корпусу немає жодних візерунків і жодної текстури.

У продажу є чотири колірні рішення Samsung Galaxy A53:

1. Біле.

2. Чорне.

3. Блакитне.

4. Рожеве.

Задня панель корпусу та торці були виготовлені з матеріалу під назвою Glastic, що є спеціалізованим пластиком, який зовнішньою та тактильно нагадує скло. Цей матеріал, на відміну від звичайного скла, швидше дряпається, зате більш ударостійким.

Блок камер на кришці корпусу не виступає надто сильно, сама поверхня задньої панелі є матовою і відрізняється стійкістю до зношування, тому гаджет можна сміливо використовувати навіть без чохла.

Розміри апарату такі:

  1. Висота 15.96 сантиметрів.
  2. Ширина – 7.48 сантиметрів.
  3. Товщина – 8.1 міліметрів.
  4. Важить агрегат 189 грамів.

Дисплей смартфона

Діагональ екрана телефону складає 6.5 дюйми, на сьогоднішній день такий показник є середнім. Роздільна здастність у нього гранично висока - 2400х1080 пікселів. Матриця зроблена відповідно до технології SuperAMOLED, що робить зображення, що відображається екраном, максимально насиченим і якісним.

Також апарат отримав підвищену частоту поновлення дисплея, яка склала 120 Гц. Як і інші моделі бренду Samsung, пристрій підтримує технологію виведення віджетів на вимкнений дисплей під назвою Always-On Display.

Начинка

Варіантів з обсягами ОЗП та ПЗП є досить багато:

  1. 4/128 гігабайт.
  2. 6/128 гігабайт.
  3. 6/256 гігабайт.
  4. 8/128 гігабайт.
  5. 8/256 гігабайт.

Роль чіпсету тут виконує платформа фірмового виробництва бренду Samsung Exynos 1280, що виробляється за 5-нанометровим техпроцесом. Ядра процесора можуть виконувати роботу на частоті, що не перевищує 2.4 ГГц.

Також варто відзначити, що девайс не був позбавлений підтримки карток пам'яті, а тому користувач може розширити накопичувач ще на 1 терабайт за допомогою microSD.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.