Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Переваги серцевини для замків Mul-T-Lock

Замкові циліндри Mul-T-Lock мають унікальні характеристики, завдяки чому затребувані в багатьох країнах світу. Головна перевага таких замків - висока надійність та стійкість до злому. Крім того, даним механізмам не страшна вологість, високі та низькі температури, динамічні та хімічні впливи.

Особливості та переваги

Замкові механізми Mul-T-Lock, представлені тут, мають підвищену секретність і встановлюються на вхідні двері квартир, приватних будинків, заміських котеджів, офісних та складських приміщень.

Така серцевина надійно захищена від злому та деформації. Її не можна вибити, висвердлити, розкрити за допомогою відмички чи хімічних речовин. Для кожної моделі передбачені спеціальні телескопічні піни, які унеможливлюють проникнення за допомогою підбору ключа. Підвищена таємність замку передбачає мільйони різних комбінацій.

Замкові механізми Mul-T-Lock виготовляються із міцних надійних матеріалів, не схильних до корозії та деформації. До переваг замків відносять не тільки високу якість, але й стильний дизайн, що ідеально доповнює сучасні інтер'єри.

Для відкривання даної системи передбачені індивідуальні комплекти ключів. Щоб додатково посилити захист, можна використовувати ригелі із міцної сталі та реверсивні клямки.

Технології виробника

Основні технології виробника такі:

  1. 7x7 – поєднують високу секретність, надійність, стійкість до злому з доступною ціною. Дана модель має захищений профіль і разом з п'ятьма ключами комплектується кодовою картою. Остання потрібна для замовлення дублікатів ключів у сервіс-центрі.
  2. Classic - замки даної серії відрізняються підвищеною секретністю (більше трьох мільйонів варіантів ключа) та технологією подвійного піна, яка протидіє бампінгу та злому відмичкою. Суперміцні титанові стрижні надійно захищають циліндр від висвердлювання, а сталева ХР плата – від вибивання.
  3. Interactive+ – це замкові механізми Classic, доповнені спеціальним захистом ключа від несанкціонованого копіювання (зняття зліпка). Мається на увазі рухливий елемент у конструкції ключа, який до того ж протидіє бампінгу та злому відмичкою. Ця модель комплектується трьома ключами.
  4. MT5+ - найпросунутіша модель, яка поєднує можливості вищеописаних замків та має додаткові опції. У циліндрі - цілих десять телескопічних пінів, а ключі оснащуються спеціальною нарізкою (хвильовою), яку неможливо промацати відмичкою. Як і в замках Interactive+ є рухомий елемент, виконаний у вигляді альфа-пружини. Mul-T-Lock MT5+ не вдасться вибити, висвердлити або відкрити відмичкою, а підібрати комбінацію зовсім нереально (можливих комбінацій не менше мільярда). Якщо злодій захоче зламати врізний замок MT5+, йому доведеться використати супервандальні методи – підривати двері або вирізати болгаркою.

Також варто сказати про технологію CLIQ, яка може бути інтегрована до трьох просунутих моделей – Classic, Interactive+ та MT5+. Особливість даної системи – у забезпеченні електронного коду доступу до приміщення. Такий дверной замок Мультилок не можна відкрити без ключа з правом доступу, що підвищує надійність захисту та відкриває нові можливості. Наприклад, система запам'ятовує час активності ключа і дозволяє відстежувати відвідування. Це зручно для використання в офісних та складських приміщеннях, коли потрібно вести облік робочого часу, а також для безконтактної здачі житла в оренду (короткострокову). Варто відзначити, що технологія CLIQ – недешеве задоволення, але вона гарантує вам безпеку та комфорт.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.