Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Для чого потрібні блокноти?

Сидячи в аудиторії університету (або в аудиторії середньої школи), можна спостерігати різні типи «нотатників». Студенти  роблять нотатки з такою швидкістю, що ручка мало не загоряється, записуючи все, що говорить професор; студенти, які, з іншого боку, практично роблять нотатки за допомогою техніки, яку ми могли б визначити як «ідеограми»: три слова містять 10 хвилин промови.

Я не кажу, що ці студенти мають абсолютно неправильний метод - якщо вони складають іспити, це означає, що метод все одно працює частково, - але я впевнений, що їхній  метод не є найефективнішим і ефективним.

Звичайно, студенти, записуючи все, що говорять на уроці,  витрачатимуть багато часу на вивчення своїх дуже довгих конспектів , до того ж вони втомляться дотримуватися цього ритму.

У той час як інші учні витрачатимуть стільки ж часу, шукаючи в книзі інформацію, яку вони не запам’ятають, переглядаючи свої конспекти.

В принципі, легко впасти в ту чи іншу надмірність, тому що робити нотатки не так швидко, і ви повинні знати, як це зробити найкращим чином.

Якщо ви вважаєте, що робити конспекти марно,  це означає, що у вашій студентській кар’єрі ви ніколи не вели їх правильно і, отже, ніколи не отримували від них користі.

Жест  конспектування є невід’ємною частиною самого дослідження! Насправді, необхідність записувати те, що ви слухаєте під час уроку, змушує вас залишатися уважними та зосередженими, щоб не пропустити жодного важливого фрагмента.

Не кажучи вже про те, що  вчитися по конспектах  буде набагато простіше і швидше, ніж гортати нескінченні сторінки підручника або гортати двадцять чотири тисячі (а це ж багато, правда?) слайдів викладача. Сказавши це, перейдемо до корисних порад.

Насамперед необхідно мати необхідний і відповідний матеріал. Мінімальне обладнання включає:  зошит предмета (охайний і бажано на аркушах), ручку та маркер. Дрібна порада, чи не так? Але ви не уявляєте, скільки студентів можуть потрапити на урок, не маючи навіть мізерного аркуша паперу! Вам дуже сподобаються бренд блокноти з лого. Вони підходять як для звичайного навчання, так і для офісної роботи.

Сьогодні багато студентів роблять нотатки в класі за допомогою комп’ютера чи планшета, тому що при цьому вони створюють нотатки, які одразу впорядковані та розбірливі. Напевно, усі позитивні аспекти, які можуть спонукати нас діяти так, як вони.

Дослідження показують, що  повільне написання змушує вас приділяти більше уваги тому, що ви кладете ручкою на папір, і призводить до першого відбору інформації,  оскільки ви не можете написать все від руки.

deksgroup.com дозволяє отримати якісні блокноти з лого.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.