Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Аксесуари для смартфона: що і як вибрати?

Сучасна людина навряд чи може уявити життя без смартфона, адже у багатьох він є ніби продовженням руки. Соціальні мережі, ігри, камера, календар, будильник, можливість швидко зв'язатися з друзями й навіть робота – це та багато іншого завжди перебуває під рукою. Щоб покращити якість взаємодії з такою актуальною річчю, вигадано безліч доповнень та аксесуарів. Одні використовуються підвищення рівня комфорту, інші — захисту.

Магазини аксесуарів для телефонів пропонують величезний асортимент такої продукції. Але як зрозуміти, що дійсно варто купувати, а без чого можна обійтися? Давайте розглянемо основні варіанти.

Захисне скло для екрана

Екран телефону – найбільш незахищене його місце. Зіпсуватися він може не лише внаслідок падіння. Якщо ви носите телефон у сумочці або кишені, екран може подряпатися під час взаємодії з ключами або іншими металевими предметами. Смартфон може потрапити в зуби до домашнього улюбленця або випадково опинитися в кріслі, коли туди хтось сідає.

Від пошкодження цю деталь надійно захищає скло або спеціальна плівка, які обійдуться набагато дешевше, ніж ремонт або повна заміна дисплея. Тож захисне скло оптом — те, що потрібно докупити обов'язково.

Безпровідні навушники

Відмінний і дуже потрібний додаток до смартфона. Вони дозволяють не тільки слухати музику у будь-який час, але й розмовляти телефоном, не дістаючи апарат із кишені. Це ще один спосіб довше зберегти смартфон у цілості, адже ризик упустити його під час руху істотно знижується.

Бездротові навушники мають свої переваги:

  1. дроти не плутаються і не рвуться;
  2. можна використовувати по одному навушнику за раз, продовжуючи термін використання до повної розрядки;
  3. працюють на відстані кілька метрів, що дозволяє відходити від телефону під час розмови;
  4. звільняють руки.

Але у них є й недолік — бездротові навушники доведеться регулярно заряджати.

Чохол

Це ще один аксесуар, здатний уберегти смартфон від пошкоджень. Найкраще купувати чохлы оптом у формі книжки – так екран отримає додатковий захист.

Звичайні чохли які одягаються тільки на задню кришку, носять суто естетичну функцію і зберігають корпус від подряпин. Останні, втім, майже не впливають на працездатність смартфона.

Серед інших аксесуарів, необхідних для смартфона, можна назвати карту пам'яті підвищеного об'єму та утримувач в авто, якщо у вас є машина. Решта «примочок», типу павербанку, селфі-палиці, бездротової зарядки, стилусу та інших особливого впливу на роботу смартфона не здійснюють, так що купувати їх можна за бажанням.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.