Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Ключові переваги Smart TV приставок

Щоб телебачення приносило максимум задоволення для користувачів, сучасні виробники пропонують скористатися приставками. З їх допомогою можна суттєво урізноманітнити медіаконтент та знайти будь-які відеотрансляції на свій смак.

Ключові переваги Smart-приставок

Вони можуть розширити можливості будь-якого телевізора та кількома рухами перетворити звичайний телевізор на справжній кінотеатр або цілий розважальний центр. При цьому смарт приставка до телевізора дуже проста у використанні, вона відрізняється зрозумілим інтерфейсом, максимально зручним пошуком і величезною кількістю програм, які можна використовувати для перегляду улюбленого кіно або ігор.

На цьому перелік переваг сучасних пристроїв не закінчується. Також з їхньою допомогою легко дивитися цифрове ТБ у популярному форматі DVB-T2, підключати кабельну/супутникову трансляцію, програвати медіафайли та виходити в інтернет. А користувачі Netflix і YouTube тепер зможуть легко використовувати улюблені програми й ще безліч додаткових опцій, які залежать від моделі обраного приладу. Але фахівці стверджують, що навіть досвідченим споживачам важко зупинити свій вибір на одній конкретній моделі. Всі сучасні пристрої досить універсальні й характеризуються відмінною якістю, тому щоб придбати оптимальний варіант слід враховувати:

  1. процесор, який відповідає за продуктивність всієї техніки. Потужний процесор здатний легко справлятися з будь-якими поставленими завданнями, але такі вироби відрізняються високою ціною. Найкращим вважається варіант із 8-ядерним процесором;
  2. пам'ять. Будь-який прилад має оперативну та вбудовану пам'ять, але функціонування техніки безпосередньо залежить від їхньої злагодженої роботи. Для перегляду телебачення підійде бюджетний варіант 1 Гб пам'яті. Але для додатків підійдуть аксесуари з пам'яттю понад 2 Гб;
  3. форма. Виробники пропонують варіанти у вигляді боксу або флешки. Підбирати слід з особистих переваг. Вони практично не відрізняються між собою, проте флешки є досить компактними виробами з адаптерами Wi-Fi та портами USB, а бокси більше схожі на роутери. Відповідно бокси здатні виконувати більш значний список завдань.

Приставка Android TV: особливості

Android є базою приставок. Під неї фахівцями написано величезну частину різних популярних мультимедіа-додатків. До того ж саме Android не пред'являє серйозних вимог до системних ресурсів. При цьому техніка демонструє споживачам відмінну якість обробки відео, швидкий пошук та встановлення ПЗ. Також до особливостей варто віднести:

  1. можливість роботи з лаунчерами та будь-якими сторонніми програмами;
  2. здатність працювати з відеоконтентом, а також застосовувати прилад для роботи або серфінгу;
  3. сертифіковану продукцію, здатну стабільно функціонувати;
  4. використанням з максимальним комфортом для користувача без додаткових клопотів, пов'язаних із налаштуваннями або установками.

Сучасні товари цієї категорії дуже функціональні. Вони відрізняються мінімальною кількістю роз'ємів та зручним підключенням через порт USB. Крім цього, на покупців чекають нові та більш удосконалені функції. Стабільна робота забезпечується завдяки вбудованому в корпус охолодженню. При цьому кожен зможе підібрати для себе найбільш оптимальний варіант, залежно від дизайну або навіть розміру. На вибір клієнтам представлені міні-формати та більш габаритні бокси.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.