Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

iPhone 13: функції та можливості

Якщо хтось думає придбати йому айфон 13 чи ні, то потрібно розглянути декілька особливих властивостей. Взагалі в 2021 році цей телефон вважався найпопулярнішим та найочікуванішим. Проте слід зазначити, що виробник вже випустив новинки. Чотирнадцяте покоління можна вільно придбати. Тож тринадцята модель втратила свій статус, проте тепер на неї встановлена трохи нижча ціна. Тож, якщо було бажання оновити техніку, то зараз саме час все це зробити. Нижче ціни не факт, що будуть, а телефон може просто більше не продаватися через нову лінійку. Краще поспішати та робити вибір прямо зараз.

Про функціонал iPhone 13

Працює повністю вся лінійка iPhone 13 на базі нового на момент виходу процесора А15. Багато хто зі спеціалістів казали про те, що він є чемпіоном серед існуючих мобільних чіпсетів. Якщо порівнювати цей варіант з попередником А14, то слід зазначити, що А15 на 40-50% працює швидше та потужніше. Тож, якщо хочеться оновлення та відчути щось новеньке, то саме час позбутися старого гаджета та обрати щось продуктивніше. Додатково виробник встановив 5-ядерний графічний процесор. Плюс використовується в смартфоні ще й система нейронного навчання. Мова йде про Neural Engine. Тепер телефон набагато краще може впоратися з багатозадачним режимом. Плюс допустимо використовувати всі програми зі штучним інтелектом. Голосовий помічник буде набагато швидше реагувати на вказівки через оновлення. Апгрейд дозволяє встановленій системі всього за одну секунду обробляти до 16 трлн операцій. Тож телефон точно впорається з будь-якими завданнями та не буде «підвисати», як це часто роблять конкуренти компанії.

Виробник збільшив розмір оперативної пам'яті. Відомо, що тепер вона складає не 4, а 6 Гб, що дуже добре. Можна використовувати значно більше різноманітних програм. Якщо казати про накопичувач, то мінімальний показник – це 256 Гб, а максимальний – 1 Тб. Кожен самостійно обирає для себе той вид, який підходить. Плюс варто зазначити, що від пам'яті залежить ціна. Чим її більше – тим вище. Тож на це потрібно розраховувати безпосередньо під час вибору.

Дисплей в iPhone 13 яскравий. Багато хто з експертів кажуть про те, що в нього рекордна частота оновлень. Телефон без будь-яких проблем може забезпечити насичену та деталізовану картинку. Як і у минулому поколінні виробник вирішив використовувати вже всім відому та практичну технологію Super Retina. Але вона покращена. Апгрейд дозволив збільшити контрастність, яскравість, плюс можна самостійно корегувати безпосередньо частоту оновлення кадрів. Наприклад, в минулих поколіннях вона становила лише 60 Гц. А от в Айфоні 13 це вже 120 Гц. Багато хто з шанувальників компанії мріяв про це, оскільки так можна набагато краще адаптувати контент під вживання. Це можливо, як в ручному режимі, так і просто автоматично.

Ще виробник в цій моделі вирішив зберегти підтримку колірного охоплення Р3. Тож всі фото, відео будуть здаватися максимально глибокими, реалістичними.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.