Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

iPhone 13 Pro: переваги моделі

Всесвітньо відома корпорація Apple презентувала iPhone 13 Pro https://bigmag.ua/ua/sub-iphone/iphone-13-pro/ ще у вересні минулого року. Тоді фірма випустила лінійку, яка складалася з чотирьох варіантів гаджетів. Вони відрізняються не тільки за ціною, а ще й за технічними параметрами. Одним з найкращих і вважається iPhone 13 Pro. Цей телефон просто ідеально підходить для сучасного використання. В цьому році він неодноразово входив до різноманітних рейтингів найпопулярніших гаджетів. Тож, не дивлячись на те, що виробник вже нещодавно запустив у продаж чотирнадцяте покоління, цей гаджет точно заслуговує уваги збоку потенційних користувачів.

Про унікальність та особливості моделі

Якщо казати про відмінності, то одразу слід зазначити, що за технічними характеристиками iPhone 13 Pro такий самий, як і Айфон 13 Про Макс, проте коштує він значно дешевше. Різниця там виключно в діагоналі. Тому, якщо не потрібен занадто великий смартфон, то тоді можна подумати про те, щоб обрати цю універсальну та доволі практичну модель.

Характеристики iPhone 13 Pro вражають. Гаджет за деякими параметрами не гірший навіть за сучасні ноутбуки або ПК. Наприклад, можна детальніше розповісти про потужність телефона. Він працює на новому на той момент процесорі A15 Bionic. В нього достатньо можливостей, щоб бути актуальним ще декілька років, тому не слід думати про те, що цей смартфон вже не може впоратися з сучасними завданнями, оскільки виробник випустив чотирнадцяте покоління. Створений Айфон 12 Про на основі 5-нм техпроцесу. Відомо, що ця розробка має 6 ядер та 15 млрд транзисторів. Якщо казати безпосередньо про тактову частоту, то вона не перевищує зазвичай 3.2 ГГц. Може гаджет виконувати за одну секунду до 16 трлн операцій. Це дуже багато, тож можна не перейматися через те, що якщо користувач відкриє на своєму телефону одразу декілька програм, то гаджет вимкнеться або ж почне зависати. Працює телефон на двоканальному режимі. Його частота загалом складає 4300 МГц. Якщо порівнювати гаджет з минулим поколінням, то швидшим та комфортнішим він став приблизно на 15-20%. Авжеж, це не дуже велика цифра, проте зміни є й потенційні звичайні користувачі можуть їх помітити навіть тестуючи смартфон в магазині.

Якщо казати про розміри, то в цій моделі розробник вирішив безпосередньо використати найпопулярніший варіант. Мова йде про діагональ, яка складає 6.1 дюйма. Це дійсно практичне та максимально зручне рішення, оскільки таким смартфоном зручно користуватися. Ним навіть можна керувати однією рукою, якщо телефон не дали дитині. Поміщається гаджет і в кишені або невеликій сумочці, тож його можна буде комфортно носити з собою й не перейматися через те, що насправді розмір занадто великий й це не дуже зручно. Загалом дисплея достатньо для того, щоб насолоджуватися переглядом відео, фото, іграми, програмами. Навіть для роботи з документами або таблицями гаджета вистачить, що плюс.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.