Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як вибрати чоловіче демісезонне взуття?

Проміжні пори року славляться середньою температурою та великою кількістю опадів. Восени, як правило, йдуть безперервні дощі, а навесні тане сніг, через що на вулицях з'являється мокра снігова каша. Саме тому демісезонне взуття має бути якісним, витримувати всі погодні примхи та бути стильним. Але як вибрати чоловіче демісезонне взуття правильно?

Основні моменти

1. Матеріал

Першим критерієм вибору якісного весняно-осіннього взуття є його матеріал. Нині виробники застосовують як натуральні матеріали, так і синтетичні. Взуття з натуральної шкіри дуже практичне, а також довговічне, в ньому можна спокійно проходити кілька сезонів. Наступним популярним матеріалом є замша. У неї є два великі мінуси – замша швидко брудниться і промокає при довгому знаходженні на вулиці під дощем. Своєю чергою штучні матеріали не пропускають вологу, але є менш якісними.

2. Підошва

Підошва також є досить важливою характеристикою будь-якого взуття. Ідеальним демісезонним взуттям є той варіант, у якого підошва має товщину 1 см або більше і має протектор. Це запобігатиме ковзанню по льоду та замерзанню ноги. Але не варто і купувати взуття з занадто товстою підошвою, тому що воно може бути просто незручним при ходьбі.

3. Кріплення підошви

Можна забути про тривалий термін служби взуття, якщо воно має пришиту підошву. У такому разі при носінні шов може просто розійтися, що стане великою проблемою. Найкращим вибором є взуття з припаяною до основної частини черевика підошвою. Важливо переконатися, що підошва приєднана правильно та міцно. Тоді можна забути про можливе її відходження.

4. Утеплена підкладка

Така підкладка є необов'язковим елементом демісезонного взуття. По суті, вона має сенс лише для холодних регіонів, де восени та навесні температура рідко підіймається вище за +5 градусів. Для хорошої підкладки характерна м'якість, гнучкість, достатня ширина та протидія натиранню. Матеріалів для створення утепленої підкладки існує дуже багато: від дихаючих мембран до натурального хутра або текстилю. Можна придивитися і до варіанта багатошарової підкладки.

5. Зовнішній вигляд

Для багатьох чоловіків дизайн взуття може стати вирішальним фактором при його виборі. В основному, демісезонне взуття представлене черевиками, напівчеревиками, кедами, кросівками та туфлями. Найпопулярнішим варіантом все ж таки заведено вважати саме черевики, які мають широкий модельний ряд: від челсі і мартінсів до ботів або дакбутів.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.