Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Переваги та особливості послуг вантажного таксі

У житті буває так, що трапляються зовсім різні ситуації, коли потрібно, наприклад, перевезти з одного місця в інше різні речі. Наприклад, це можливо переїзд з однієї квартири в іншу. У такому разі варто скористатися послугами вантажного таксі.

Цю послугу ви можете замовити в компанії «Мотор-М», перейшовши за наступним посиланням. Це ідеальне рішення, особливо, коли необхідно доставити потрібний вантаж терміново.

Вигоди, які ви отримаєте від використання послуг вантажного таксі

Оперативність

Вам транспортний засіб буде подано після замовлення через 1-2 години. Такий нетривалий термін за часом забезпечений завдяки тому, що приїде вільна машина, яка перебуває в даний момент замовлення найближче.

Можна замовити машину з послугами вантажників

Як правило, якщо потрібна машина, то потрібні послуги вантажників. Вам не доведеться нікого шукати, адже компанія «Мотор-М» разом з машиною в міру потреби, надасть послуги вантажників. Ця послуга опціональна і її оплачувати потрібно окремо. Якщо замовнику послуги вантажника не потрібні, то ні в якому разі ніхто не нав'язуватиме їх йому.

Немає доплати за тоннаж

Як правило, для реалізації доставки за короткий проміжок часу можна використовувати машини вантажопідйомність яких дорівнює приблизно 1,5 тонни. Тому замовнику не доведеться переплачувати за тоннаж, який не використали. Якщо є потреба в машині з більшою вантажопідйомністю або спецтранспорті, то спеціалізована компанія надасть те, що вам потрібно, але за це доведеться додатково заплатити.

Транспортування від дверей до дверей

Товар доставлятиметься точно туди, куди вказав це замовник. Клієнт на це витрачає мінімальну кількість за часом.

Заїзд у кілька місць за потребою

Якщо потрібно, то можна заїхати відразу в кілька місць. Наприклад, продавці можуть розводити товари відразу декільком своїм покупцям.

Доступні розцінки на послуги

Звичайно, при терміновому замовленні доведеться заплатити додатково, все ж таки послуги з доставки та розвантаження доступні.

Однією з важливих особливостей служби вантажного таксі є можливість одночасного перевезення пасажирів та вантажів. Це чудова альтернатива традиційним таксі, коли в машину можуть сісти лише водії та вантажники, а власникам речей потрібно добиратися до місця призначення самостійно. У таких ситуаціях вантажне таксі має кілька додаткових місць, щоб вантажовласник міг його супроводжувати. Це дуже важливо для перевезення цінних речей.

 



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.