Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Xcitium - перетворюємо невідоме в відоме

Xcitium Advanced - це рішення, яке може допомогти підприємствам ефективніше та ефективніше керувати своїм бізнесом. Воно має багато переваг, включаючи можливість допомогти вам зробити свій бізнес більш успішним. Це рішення було розроблено за допомогою тривалого процесу досліджень і розробок, і воно виявилося ефективним засобом управління вашим бізнесом.

6412ce5bd07ce.jpeg

Одна з головних переваг Xcitium Advanced полягає в тому, що він допомагає підприємствам знизити свої витрати та збільшити свій прибуток завдяки тому, що рішення дозволяє підприємствам забезпечувати високий рівень безпеки та захисту даних. Це особливо важливо в наші часи, коли кібератаки та крадіжки даних стають все поширенішими.

Це робиться завдяки використанню різних технологій та інструментів - розширений антивірус для  захисту кінцевих точок (AV), Viruscope (NGAV), інвентариизація кінцевих точок (HW / SW), запобігання вторгненню однорангових пристроїв (HIPS), брандмауер (FW) та керування кінцевими точками (EM). Але є ще іноваційна технологія ZeroDwell.

Xcitium ZeroDwell, що працює на основі архітектури Zero Trust Security - нова система захисту даних, розроблена компанією Xcitium. Ця технологія використовує унікальний підхід до захисту даних, який дозволяє уникнути багатьох загроз, що існують у сфері кібербезпеки. Xcitium ZeroDwell передбачає повну перевірку прав користувачів і пристроїв перед наданням доступу до даних. Крім того, Zero Trust Security використовує практику недовіри до всіх файлів та процесів, які запускаються. Для підвищення рівня безпеки вони запускаються в окремому віртуальному контейнері ще до того, як буде отриман вердикт про те, що цей файл чи процес є безпечним, тож не може нашкодити системі.

Технологія ZeroDwell Xcitium Advanced надає послуги автоізоляції, які доповнюють вашу існуючу платформу захисту кінцевих точок з позиції безпеки. Цей універсальний продукт Xcitium Advanced включає в себе консоль управління SaaS, клієнтські агенти кінцевих точок, розширене надання послуг EDR від Xcitium Threat Research Labs (XTRL) і движок Verdict Cloud, службу визначення безпеки файлів, яка використовується для оцінки ізольованих файлів і об'єктів EDR, що забезпечує вердикт зловмисний або безпечний щодо містяться невідомих.

Xcitium ZeroDwell забезпечує максимальний рівень безпеки, оскільки передбачає ще й використання  мультифакторної аутентифікації, шифрування даних та індивідуальні політики доступу.

У підсумку, Xcitium Advanced є інноваційним рішенням, яке допомагає підприємствам знизити витрати, збільшити прибуток, розвиватися, забезпечувати безпеку та захист даних, збільшувати задоволеність клієнтів та ефективніше співпрацювати зі своїми партнерами та співробітниками. Якщо ви хочете зробити свій бізнес більш ефективним та успішним, Xcitium Advanced - це те, що вам потрібно.

За більш детальною інформацією звертайтеся до офіційного дистриб'ютора Xcitium (раніше Xcitium був відомий як Comodo) – IdealSoft. IdealSoft - програмне забезпечення з усього світу.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.