Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Вибираємо стійку ресепшн: правила та рекомендації експертів

Стійка ресепшн – перше, що бачить новий клієнт компанії під час звернення. Вона формує його враження та може стимулювати лояльність. Естетика, ергономіка і правильне розташування - ключові критерії, якими повинна відповідати якісна конструкція. Також важливо приділити увагу оформленню, яке сприятиме просуванню бренду.

В даній публікації ми розповімо про те, як правильно вибирати стійку ресепшн. Виявляється, що багато залежить від площі приміщення, сфери діяльності компанії та бюджету замовника. Наведемо основні правила та рекомендації експертів.

Правила вибору стійки ресепшн

Розміщення стійки рецепшн (рецепшен) є особливо актуальним для компаній, що працюють у сфері послуг. Офіси організацій, медичні клініки, готелі, туроператори, юридичні та інші компанії обов'язково встановлюють їх у безпосередній близькості від входу. Важливо, щоб клієнт одразу бачив ресепшн, а не шукав його.

Залежно від планування та площі приміщення можна підібрати стійки різних розмірів та форм. Найбільш поширені види конструкцій стійок:

  1. прямі;
  2. круглі чи овальні;
  3. кутові та дугоподібні;
  4. П-подібні;
  5. замкнуті.

Стійка ресепшн також може мати нестандартну форму, розроблену відповідно до унікального дизайн-проєкту. Наприклад, якщо приміщення невелике або має нестандартне планування.

Матеріали виготовлення можуть бути різними. Часто застосовується дерево, пластик, ДСП, МДФ та скло. Конструкція може бути спрощеною або доповненою вбудованими полицями, стелажами, ящиками та іншими елементами.

Основні правила вибору стійки ресепшн:

  1. Підберіть розташування. Залежно від площі приміщення та його планування виберіть оптимальні розміри та форму.
  2. Визначте функціональність – від неї залежатиме зручність роботи з клієнтами для персоналу.
  3. Відповідно до вашого бюджету підберіть матеріали.
  4. Виберіть оптимальне оформлення – не забувайте про можливість брендування, декорування відповідно до фірмового стилю компанії.
  5. Підберіть додаткові елементи конструкції, які визначать ергономіку стійки.

При виборі дизайну можна орієнтуватися на готові рішення – за необхідності більшість їх нескладно адаптувати під особливості приміщення та його планування. А ось рекламні матеріали для брендування краще розробляти з нуля, використовуючи фірмовий стиль компанії та унікальні торгові знаки.

Сподіваємося, що вам сподобалася публікація. До зустрічі!



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.