Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Ручна дискова циркулярна пила в магазині Shurik-ua

Якщо дискова пила — це той інструмент, який нині для вас дуже актуальний, відкривайте каталог онлайн-магазину Шурик і знайомтеся з широким спектром модифікацій цього виробу. Відмінна дискова пила, купити яку в нашому магазині ви можете по тій вартості, що заслуговує на  вашу увагу, стане відмінним помічником при будівництві будинку і ремонті будь-якого приміщення.

Для того, щоб ручна дискова пила задовольняла усі необхідні критерії, треба передусім розібратися з параметрами і різновидами цього пристрою.

У магазині Shurik дискова пила по дереву представлена у великому асортименті.

На які різновиди підрозділяється дискова циркулярна пила

Передусім інструмент класифікується по глибині розпилювання. Мала дискова пила (ціна її в магазині Шурик конкурентоздатна) пропилює дерев'яну конструкцію на глибину від 40 мм до 46, глибина пропилу середнього варіюється від 50 мм до 55, а великого — від 65 мм до 70. Крім того, існує професійна дискова циркулярна пила — вона пропилює заготівлю на 65 — 140 мм.

Якщо розглядати конструктивну специфіку, то пила дискова електрична підрозділяється на такі варіації, як:

  1. Інструмент стаціонарної категорії : у зв'язку з великим розміром вимагає багато місця для свого розміщення. Оптимальний для використання на меблевому виробництві.
  2. Малими габаритами і комфортністю транспортування відрізняється настільна дискова пила, користуватися якою можна при будівництві лазні або житлового будинку.
  3. За допомогою ручного агрегату нарізаються деталі з м'яких матеріалів - пластика, особливо м'яких деревних порід.

Крім того, дискові пили по дереву (придбати такий інструмент в магазині Shurik-ua.com можна за лояльною вартістю) бувають професійними і побутовими.

Дискова пила по дереву: основні технічні характеристики

Характеристики, які має пила ручна електрична дискова, визначають сферу її використання.

Ці параметри такі:

  1. Потужність. Цим параметром визначається, якої щільності і товщини деталь можна розрізати. При виборі потужності, яку повинна мати ручна дискова циркулярна пила, слід враховувати наявність на стволі дерева сучків - для того, щоб їх розпиляти, агрегат має бути досить потужним.
  2. Властива диску частота обертання. Залежно від цього параметра, якщо він досить високий, ручна дискова пила, ціна якої в магазині Шурик вас задовольнить, може впоратися з щільнішим матеріалом.

Крім того, багато моделей здатні розрізати дерев'яну деталь під кутом 45°, а найбільш прогресивні варіації - навіть під кутом 60°.

Відмінна дискова пила в інтернет-магазині Шурик влаштує вас за усіма параметрами! Вибирайте і замовляйте,  а ми усебічну інформаційну підтримку гарантуємо!



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.