Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Скляні перегородки для зонування: які бувають?

Для відокремлення приміщень або окремих зон в сучасному інтер'єрі використовують скляні перегородки, які виготовляються із загартованого матеріалу, стійкого до механічного впливу та інших чинників.

На сайті інтернет-магазина Cortez можна придбати якісні перегородки для зонування від виробника: https://cortez.ua/ua/g84807769-steklyannye-peregorodki. Величезний асортимент варіантів дозволяє підібрати рішення для будь-якого приміщення. За необхідності перегородки виготовляються на замовлення. Вся продукція має сертифікати, що підтверджує відповідність її міжнародним стандартам.

Скляні перегородки open space для зонування офісу

Грамотно організувавши внутрішній простір офісу можна суттєво підвищити рівень комфорту персоналу. Для цього використовують скляні перегородки open space, які завдяки своїй мобільності допоможуть швидко зонувати офіс. Розсувні конструкції легкі та прозорі, після їх установки кожен куточок кабінету буде освітлений.

За бажанням можна підібрати каркасні або безрамні конструкції, які фіксуються до підлоги, стелі або стін. Мобільні перегородки за необхідності можна компактно скласти без допомоги фахівців.

Розсувні перегородки для зонування в стилі лофт

Підкреслити індивідуальний стиль та організувати сучасне приміщення можна, використовуючи при оформленні кімнати розсувні перегородки для зонування. Завдяки особливостям конструкції такі системи не займають багато місця, але відмінно виконують свою основну функцію зонування.

Конструкції з металевим каркасом можна встановити там, де потрібна звукоізоляція. До того ж вони ефективні при відділенні ванної або кухні.

Скляні перегородки: безрамні, стаціонарні та комбіновані конструкції

Для візуального розширення приміщення та його поділу на зони в приватному будинку можна використовувати стаціонарні скляні перегородки. Більшість з них є каркасними, для утримання яких використовується міцний алюмінієвий профіль. Вони розраховані на відокремлення великих кімнат. Безрамні моделі ідеально підходять для невеликих приміщень.

Актуальними є мобільні складні конструкції, які за необхідності можна прибрати або об'єднати.

Окремим різновидом перегородок є протипожежний блок. Такі конструкції стійкі до впливу високої температурою та актуальні для лабораторії та окремих закладів чи підприємств.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.