Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як повністю вивести кольорове тату?

Татуювання з тобою назавжди! Подумай, перш ніж набивати її. Такі заяви чує кожен, хто збирався прикрасити своє тіло. На щастя, подібні висловлювання досить спірні у 21 столітті.

Завдяки сучасним технологіям звести тату Київ – не проблема. Навіть якщо воно кольорове та яскраве.

Що впливає результат?

Кольорове тату можна повністю видалити. Але важливо розуміти, що у кожного ситуація індивідуальна і на кінцевий результат впливатимуть такі фактори:

  1. Колір пігменту. Це найважливіше. Чорний пігмент та інші темні кольори видалити найлегше. Світлі тони піддаються видаленню складніше. Блакитні, рожеві, червоні, жовті пігменти видаляються досить довго. Це зрозуміло тим, що лазер краще "бачить" темні тони, ніж світлі.
  2. Давність нанесення. Є одне правило: чим старше татуювання, тим простіше його видалити лазером. Все тому, що організм сам поступово руйнує структуру пігменту. Завдяки захисній реакції організму згодом татуювання вицвітає і вже зруйнований пігмент остаточно видаляє лазер.

Протипоказання

Не важливо, якого кольору ви хочете видалити татуювання. Важливо, щоб у вас не було протипоказань до застосування лазера. Основні з них: вагітність, годування груддю, цукровий діабет, онкологія, захворювання крові.

Видалення кольорового тату проблематичне?

Давайте розумітися. Татуювання – це пігмент певного кольору, що вводиться під шкіру на різну глибину (залежить від місця нанесення, в межах 0,5 – 2 мм). Значить, для видалення, потрібно дістатися пігменту і знищити його.

Що може це зробити? Лише лазер. Це інноваційний та універсальний засіб для видалення татуажу.

Варто відзначити, що лазерів існує кілька різновидів:

  1. рубіновий;
  2. олександритовий;
  3. неодимовий.

Ми не будемо описувати кожен з них, оскільки рубіновий та олександритовий лазери мають більше мінусів застосування, ніж плюсів. А ось неодимовий лазер - це апарат, здатний створити потрібний ефект на будь-якій шкірі і без побічних дій.

Чому неодимовий лазер?

Цей інструмент має величезний функціонал. Серед нього хочемо звернути вашу увагу на можливості видалення кольорових татуювань:

  1. У ньому є можливість налаштування довжини хвилі лазера (від 532 нм до 1064 нм). Це сприяє якісному проникненню під шкіру як для чорного, так кольорового пігменту. Чорні, темно-сині та відтінки зеленого пігменту видаляються хвилею 1064 нм. А кольорові тони зводяться за довжини хвилі 532 нм.
  2. Він взаємодіє з будь-яким відтінком шкіри. У його старших братів є проблема – їхнє випромінювання поглинається меланіном. Через це вони працюють лише зі світлою шкірою. У застосуванні неодимового лазера такої проблеми немає.

Підсумок

Тепер ви знаєте, що можливо все! Потрібно тільки запастись терпінням.
Важливо відзначити, що вам потрібно знайти досвідченого майстра. Якісна апаратура = це чудово, але налаштовує її роботу майстер. Від потрібної довжини хвилі та кута впливу залежить остаточний результат.

Так що вам потрібен тандем у вигляді: відмінного майстра та якісного налаштування неодимового лазера. Саме такий тандем чекає на вас у нашій лазер-студії. Ви зможете без проблем видалити татуювання без опіків та шрамів. Ефективно та під наглядом професіоналів.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.