Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як вибрати аніматора для дитини

Напередодні Нового року багато хто замислюється над тим, як зробити свято чарівним та незабутнім для дітей.

Один із популярних способів – запросити додому аніматорів (Діда Мороза, Снігуроньку, казкових персонажів). Як це зробити правильно?

Професійні аниматоры Кривой Рог мають знання в галузі педагогіки, психології та ігротехніки.

Хороший аніматор повинен бути актором, який, одягаючи костюм, вживається в роль (Діда Мороза, Снігуроньки, феї, чарівниці) і залишається в образі доти, доки триває свято, і знаходиться в зоні видимості дітей.

Наші рекомендації:

  1. Вивчіть ринок послуг. Запитайте поради у друзів та знайомих, які вже користувалися послугами аніматорів. Почитайте відгуки в інтернеті, подивіться відео з заходів, які раніше проводили співробітники агентства, що сподобалося Вам, ознайомтеся з цінами і пропонованими програмами.
  2. Зверніть увагу, що реклама аніматорів іноді розміщується на майданчиках, де можливі, але відключені коментарі (наприклад, у соціальних мережах). Можливо, це зроблено для того, щоб незадоволені клієнти не змогли попередити решту споживачів.
  3. Укладіть договір на надання послуг у письмовій формі. Договір має бути у 2-х примірниках. Перед тим як підписати його, уважно прочитайте умови договору, вивчіть предмет, термін виконання та вказану вартість послуг.
  4. Поставте виконавцю такі питання:
    - Чи можу я відмовитись від послуги заздалегідь (кілька днів) без втрати грошей? Яку суму буде утримано, якщо відмова буде в день заходу (якщо дитина захворіє або терміново зміняться плани)?
    – Яка підсумкова ціна за послугу? Що саме входить до цієї ціни? Які додаткові послуги надає виконавець (запитайте це, навіть якщо не плануєте виходити за обумовлений бюджет – щоб точно знати, що «трансфер аніматора», «додатковий реквізит», «обслуговування більш як 1 дитини чи групи дітей» або «аніматор з акторською освітою») це додаткові платні опції).
    – Скільки триває програма? Який реквізит буде використано? Чи є буклети, зразки фото чи відео виступу?
    - Чи можу я дізнатися ПІБ безпосереднього виконавця послуги (аніматора)? Який у нього досвід, спеціальна освіта чи підготовка? Чи є промо-відео його виступи?
    - За яким номером телефону я можу зв'язатись з виконавцем (адміністратором, директором), якщо аніматор запізнився чи виникли інші складнощі?
    - На який вік дитини розраховано уявлення? Чи гарантує виконавець безпеку глядачів? Чи використовується піротехніка чи інше специфічне обладнання, яке може становити небезпеку?
  5. Повідомте, що ці питання важливі для вас і попросіть відобразити їх у договорі або ознайомити до тих пунктів договору, де вони прописані.
  6. Укладайте договір заздалегідь, так більше шансів, що потрібний час аніматори будуть вільні.
  7. Звертайтеся тільки в перевірені агентства, що добре зарекомендували себе, не поспішайте підписати договір і внести передоплату до погодження всіх пунктів програми.
  8. Якщо ви відмовилися від виконання договору, то виконавець зобов'язаний повернути вам оплату за договором за вирахуванням своїх фактично понесених витрат. Вони можуть бути значними, якщо ви відмовилися від договору надто пізно.

Нехай вибір головної події вечора вас не розчарує та принесе лише позитивні емоції.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.