Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

У яких випадках може знадобитися детекція брехні?

Ну, зрозуміло, якщо не йдеться про професійних розвідників, яких навчають проходити перевірку на поліграфі так, щоб не «провалитися». Спеціально навчені співробітники спецслужб, згідно з чутками, легко проходять перевірку на поліграфі, не розкривши себе. Але чи це так насправді, достовірно ми не знаємо. Та це й не важливо, куди важливіше, що ніхто з пересічних людей пройти перевірку на поліграфі і обдурити при цьому детектор брехні не в змозі.

У яких випадках може знадобитися детекція брехні?

Як відомо, втратити довіру набагато простіше, ніж її повернути, тому дуже часто навіть близькі люди звертаються до нас за допомогою, бажаючи перевірити на детекторі брехні своїх рідних та близьких. Наприклад, хтось із подружньої пари бажає перевірити свого чоловіка(дружину) на зраду. У такому разі ми можемо підтвердити або спростувати достовірність слів партнера про подружню вірність.

Також нерідкими є ситуації, коли послуги поліграфа потрібні тим, хто в принципі не зобов'язаний довіряти випробуваному. Йдеться, зокрема, про перевірку на поліграфі співробітників, яку нерідко ініціюють як майбутні, так і справжні роботодавці. Перевірка на поліграфі у Львові – найкращий спосіб дізнатися, наскільки персонал лояльний до компанії, а також зняти або підтвердити підозри про промислове шпигунство.

Що стосується експертизи на поліграфі, що проводиться для претендентів на вакантну посаду, то вона нерідко дозволяє заощадити фірмі величезні суми коштів, адже найм некомпетентного або, тим більше, несумлінного співробітника, може призвести до серйозних збитків.

У той же час, грамотно поставивши питання, можна дізнатися дуже багато, але для цього потрібний кваліфікований детектив-поліграфолог. Це спеціаліст, який надає послуги з перевірки на поліграфі. Поліграфолог – це дуже складна професія, адже детекція брехні буде успішною лише в тому випадку, якщо її здійснює кваліфікований спеціаліст, який має значний досвід роботи. Так що далеко не кожен, хто має відповідне обладнання, може гарантувати належну якість перевірки на детекторі брехні.

Якщо вам потрібна перевірка на детекторі брехні у Львові, наші послуги будуть вам цікаві з багатьох причин.

  1. По-перше, вас, напевно, порадують наші розцінки. Вартість перевірки на детекторі брехні в нашому агентстві складає від 2000 грн. за одну перевірку. Погодьтеся, не висока вартість за істину. А доручаючи нам перевірку на детекторі брехні, ви можете не сумніватися в тому, що неодмінно дізнаєтеся правду. Наші послуги з перевірки на поліграфі доступні для кожного!
  2. По-друге, фахівці нашого агентства використовують у своїй роботі сучасне обладнання, що забезпечує достовірність даних.
  3. По-третє, вас приємно здивує професіоналізм наших працівників. Сам по собі поліграф (детектор брехні) – це просто прилад, що фіксує зміни пульсу та тиску випробуваного. Без грамотної розшифровки даних вони нічого не варті. Скориставшись нашими послугами, ви завжди можете розраховувати на те, що перевірку на поліграфі буде проведено швидко та якісно. За необхідності наші детективи допоможуть правильно сформулювати питання.
  4. По-четверте, перевірка на детекторі брехні буде успішною лише у тому випадку, якщо правильно сформулювати питання. Це завдання не менш складне, ніж сама перевірка на детекторі брехні та розшифровка отриманих результатів. І тут у наших клієнтів знову ж таки безліч переваг, адже, як ми вже зазначали, така послуга, як перевірка на детекторі брехні, виявляється досвідченими та дуже кваліфікованими фахівцями, які чудово знають, як поставити питання так, щоб отримати необхідну замовнику інформацію.
  5. По-п'яте, ви можете розраховувати на оперативний відгук вашого звернення. Перевірка на детекторі брехні у Львові буде здійснена дуже швидко у зручний для вас час та місце.

Важливо! Перевірка на поліграфі допустима лише за згодою особи, яка перевіряється! З іншого боку, якщо ви запропонували, скажімо, претенденту на посаду пройти перевірку на детекторі брехні, а він цурається послуги поліграфа, це привід насторожитися. Звичайно, сама по собі відмова від послуги на поліграфі ще не є підставою для відмови у прийомі на роботу, але може нею стати, якщо ви і без того не впевнені в потенційному співробітнику.

Не зайве здійснити також перевірку на детекторі брехні вже найнятих співробітників. Якщо ви не проводили експертизу на поліграфі під час прийому працівника до штату підприємства, саме час це зробити! Перевірити працівника на детекторі брехні ніколи не пізно. І не бійтеся це робити - розумна людина зрозуміє вас і не образитися, а на решту і орієнтуватися не варто.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.