Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як варто вибрати дівчині літнє взуття?

Що може бути простіше, купити пару літнього взуття, але це тільки на перший погляд просто. Зайшовши в інтернет-магазин жіночого взуття, можна побачити великий асортимент літніх босоніжок, на будь-який випадок. У цьому сезоні актуальні моделі яскравих кольорів, з різною формою каблука. Особливо варто звернути увагу на незвичайні аксесуари, які прикрашають і доповнюють босоніжки, туфлі або сандалі.

Критерії вибору жіночого літнього взуття

Парадоксально, але буває, що босоніжки стильні, красиві, зручні, але на одній дівчині обновка виглядає ідеально, а на інший, навпаки грубо і непривабливо чому? Перш ніж купити літнє взуття жіночу, важливо сконцентрувати увагу на підборах. Є основне правило, за яким і варто робити вибір каблука:

  1. Стати в профіль перед дзеркалом і розглянути литкового м'яза в дзеркалі.
  2. У разі якщо литковий м'яз масивна, фігурна, то і каблук варто вибирати такий, широкий і стійкий.
  3. У разі якщо литковий м'яз тонка пряма, значить, каблук вибирається тонкий, наприклад, шпилька

Літнє жіноче взуття українського виробництва завоювало серця найстильніших модниць.

Як правильно підібрати висоту каблука в босоніжках?

У спекотну погоду важливо носити босоніжки жіночі шкіряні, шкірозамінник не зможе забезпечити належний повітрообмін, нога буде потіти, а значить ковзати по устілці, що викличе великий дискомфорт, особливо якщо модель на високих підборах. Жіночі босоніжки українського виробництва варто вибирати відповідно до анатомічними особливостями своєї ноги, наприклад:

  1. Вибираючи обновку на широкому, плоскому каблуці 2 мм, слід знати, що така модель поєднується з повсякденним стилем, підійде будь-якій дівчині для походів на роботу.
  2. Босоніжки на підборах у вигляді цегли, висотою 4 мм, підійде високим струнким дівчатам.
  3. Висока шпилька підходить дівчатам будь-якої комплекції.

Вибираючи летнюю женскую обувь важливо враховувати не тільки особисті переваги, але і особливостей фігури. Навіть купуючи, жіночі босоніжки недорого, по знижці, варто зважати на висотою каблука і матеріалом, з якого зшита колодка, не останню роль відіграє і колір взуття. Неправильно подободранние босоніжки підкреслять недоліки і приховають гідності.

Які моделі можуть не підійти? Існують золоті правила, якими не можна нехтувати при виборі літнього взуття. У разі якщо дуже хочеться купити жіночі босоніжки недорого, по знижці варто пам'ятати кілька порад:

Якщо у дівчини повні ноги, то босоніжки вибираються на невисокому і плоскому каблуці. Верх моделі краще щоб був закритий, але можна вибрати відкрите взуття, але з великими ремінцями.

Якщо у покупниці тонка і худа нога, то ідеально підбирати модель з невеликим, тоненьким каблучком.

Босоніжки на підборах-гвоздиці з численними тоненькими переплетеннями, підійдуть струнким дівчатам, але не повним і великим.

Повні короткі ніжки краще взути в модель з високим тонким каблучком. Не можна купувати жіночі босоніжки інтернет-магазині з плоским, низьким каблучком, вони підкреслять пишні форми фігури.

Колірна гамма грає не останню роль - темний колір робить ступню більш стрункою, а білий, бежевий візуально робить її ширше.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь