Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Гірудотерапія - основна інформація

Лікування багатьох захворювань за допомогою укусів п'явки в сучасній медицині позначається терміном «гірудотерапія». Історія такого напрямку почалася кілька сотень років тому - ще відомі Авіценна і Гіппократ згадували свого часу про чудодійну гірудотерапію.

Де прийнято використовувати лікування Гірудо

Цілюща дія слини лікувальних п'явок, дійсно, дивує - гірудотерапія застосовується в кардіології, хірургії, урології, неврології та інших галузях медицини. Такий метод лікування використовується при патологіях внутрішніх органів, проблеми з суглобами або опорно-руховим апаратом; в разі порушення кровообігу, що приводить до варикозу або геморою. П'явки використовуються гирудотерапевтом в Киеве в період реабілітації після перенесених інсультів, різних травм або оперативного втручання.

Медичний центри пропонують такий метод лікування жінкам з проблемами наступного характеру:

  1. клімактеричні розлади
  2. деякі види новоутворень (мастопатія або міома)
  3. наявність ендометріозу
  4. запалення або спайкові процеси
  5. проблеми із зачаттям дитини

Чоловікам гірудотерапія рекомендована при наявності аденоми передміхурової залози і хронічних простатитах. На окрему увагу заслуговує використання гірудотерапії в педіатрії, зокрема, в дитячій неврології. Однак варто пам'ятати, що процедура повинна проводитися тільки дипломованим фахівцем після проведення лабораторних досліджень - в домашніх умовах лікування п'явками категорично заборонено.

Як відбувається лікувальний процес

В першу чергу потрібно сказати, що таке лікування може запропонувати тільки сертифікована медична клініка. Тому, якщо ви зважилися на подібне лікування, переконайтеся в тому, що вибрали хорошу клініку.

Потрібно розуміти, що використання однієї Гірудо в лікувальних цілях можливо лише раз і для лікування використовуються спеціально вирощені п'явки (з дотриманням правил санітарії). Детальніше про це ви можете дізнатися на сайті https://doc.ua/kliniki/kiev/all/girudoterapiya просто зараз.

Коли така п'явка присмоктується до шкіри, то впорскує в кров власну слину, багату на цілий ряд різноманітних біологічно активних речовин і корисних ферментів. Це багате на мікроелементи речовина робить позитивний вплив на організм та імунну систему людини, знижує ризик появи тромбозу. За рахунок пошкодження судин, розвантажуються органи кровоносної системи, при цьому стабілізується тиск.

Гіруда висмоктує близько п'яти мілілітрів крові - сеанс може тривати мінімум двадцять хвилин і максимум - година (за показаннями лікаря). Зазвичай призначається десять сеансів гірудотерапії.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь