Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як підібрати акумуляторну батарею до UPS?

Джерело безперебійного живлення не може функціонувати без акумуляторної батареї, так як вона дає енергію в разі відключення електрики. Найважливішим параметром при виборі батареї є напруга. Слід знати, що все акумулятори виконують однакову роботу, але відрізняються конструктивними особливостями. Існує три типи АКБ: кислотні необслуговувані герметичні, гелієві і мультігеліевие акумулятори. Всі акумуляторні батареї містять свинець, але розрізняються станом робочого середовища.

Найпоширеніший і затребуваний тип батареї

Необслуговувані свинцево-кислотні батареї є найбільш затребуваними, так як мають безліч переваг. Це герметичне виріб отримало таку назву за рахунок того, що не вимагає додавання води, так як електроліт всередині знаходиться в абсорбувати стані, а не в рідкому. Купити аккумулятор для ups не складе труднощів, якщо звернутися на kwatt.com.ua. Тут ви знайдете багатий асортимент промислових необслуговуваних герметичних батарей, які відмінно підійдуть до ДБЖ для комунікацій, систем безпеки та інших електроприладів. На сайті ви придбаєте гідний товар за прийнятною ціною.

Що потрібно знати, вибираючи акумулятор до ДБЖ?

Вибираючи акумулятор до ДБЖ, важливо знати ємність батареї, напруга, розміри і тип роз'єму. Варто відзначити, що вага виробу теж грає роль. У якісної батареї не може бути маленький вага, так як пластини виготовлені зі свинцю, а свинець - матеріал дорогий. Отже, чим важче батарея, тим вона якісніша. При виборі батареї варто також дізнатися чутливість підключається до подачі нестабільної напруги.

Вибирати акумулятор слід виходячи з тривалості функціонування підключеної техніки. При нестабільній напрузі і погану якість мережі техніка та обладнання часто переходитимуть на автономний режим. В результаті акумулятор не встигатиме відновлювати заряд, що може привести до небажаних наслідків. Тому до вибору акумулятора до ДБЖ потрібно підійти дуже відповідально. Акумулятори для дбж повинні відповідати поставленим завданням.

Акумуляторні батареї зазвичай служать від трьох до десяти років. Тривалість служби можна збільшити, якщо надати оптимальні умови. У приміщенні повинна бути оптимальна температура повітря. Не повинно бути занадто спекотно або холодно. Якщо ви купуєте виріб взимку, то перед установкою і експлуатацією потрібно нагріти його до кімнатної температури.

Перед тим, як замінити стару батарею на нову, потрібно уважно оглянути виріб. На ньому не повинно бути патьоків або здуття. Якщо враховувати всі рекомендації і дотримуватися правил експлуатації, то батарея прослужить вам тривалий час. Правильний вибір допоможуть зробити кваліфіковані фахівці сайту aqqu.ru. З нашої якісної і надійної продукцією ви отримаєте максимально комфортну автономну роботу батареї і тривалий термін її експлуатації.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь