Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Кабельна продукція - загальна оглядова стаття

На сьогоднішній день практично в будь-якій сфері життєдіяльності людини і суспільства в цілому не обійтися без кабельно-провідникової продукції. Хіба можна уявити якусь квартиру або житловий будинок сьогодні без холодильника, телевізора, телефону або взагалі без світла? Звичайно ж ні! Що вже говорити про будівельну, газову, транспортну, нафтохімічну галузь, галузь енергетики та багато інших, які користуються найбільшою різноманітно кабельної продукцією.

Якщо дивитися на підрозділи кабельно-провідникової області виробництва, то серед усіх найбільш широке застосування знайшла область кабельної продукції низької напруги. Велика частина продукції в ній представлена ​​кабелями з алюмінієвими жилами. На вітчизняному ринку кабельна продукція в співвідношенні 1/10 представлена ​​у вигляді зарубіжних і вітчизняних виробників. Продукція, яка надходить як імпорт на територію нашої держави - це в основному слабкострумові кабелі. Частково поставляється з-за кордону кабель низької напруги. А ось США є постачальником саме силового кабелю.

На території нашої країни і ближнього зарубіжжя розташоване досить багато підприємств і заводів-виготовлювачів кабельної провідникової продукції. Великого поширення набуло виготовлення силових кабелів з ізоляцією із зшитого поліетилену (АПвВнг, АПвП, ПВП, ПвВнг і інші). Які ж переваги такого виду силового кабелю? По-перше, меншу вагу в порівнянні з іншими представниками. Також це і високі показники пропускної здатності, стійкість до різного роду пошкоджень. Варто відзначити і явну перевагу в конструкції кабелю - це його герметичність і стійкість до впливу вологи, що дозволяє застосовувати такий вид кабелю практично в будь-якій місцевості і вологості клімату.

Кращі ціни на силовий кабель ВВГ 2х1,5 (перейти) і ВВГ 2х2,5 (перейти) в магазині Рыбинсккабель!

Проводять в достатній кількості і пожежобезпечні кабелі (ВВГпнг, ВВГп нгд і ін.). У чому ж перевага такого виду провідникової кабельної продукції? У використанні при виготовленні спеціального виду пластику, який попереджає загоряння і локалізує його при виникненні, дозволяє не поширювати дим і горючі речовини, шкідливі для здоров'я людини.

Самою ж перспективною, з урахуванням зростання науково-технічного прогресу, галуззю виробництва, є на сьогодні волоконно-оптичні кабелі. Вони забезпечують доступ в інтернет, телефонний зв'язок, все, що відповідає за передачу інформації на великі відстані. Варто відзначити, що кабельна продукція вітчизняного виробництва стає з кожним роком все краще, сучасніше і, отже, популярнішим. Все це відбувається завдяки впровадженню та розвитку нових технологій.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь