Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Вогнестійкі сейфи – подвійний захист Ваших цінностей

Ми живемо в досить нестабільний час. І нема чому дивуватися, що люди все менше довіряють банківським системам, а зберігають свої заощадження вдома. В епоху надійних сейфів це дуже просте і надійне вирішення питання. А вогнестійкі сейфи – це захист не тільки від грабіжників, але і від зовнішніх пошкоджень, в даному випадку – навіть від вогню. За посиланням lkw-safe.kz можна подивитися різні варіанти сейфів та купить сейф. Всі вони від відомих виробників якісної продукції.

Більшість людей переживають в першу чергу про захист від зловмисників. Але ж раптовий вогонь, який не контролюється, – не менш небезпечний чинник, від якого, на жаль, навіть в еру нових технологій ніхто не може застрахувати себе на 100%.

Вогонь знищує все на шляху, але коли добереться до сейфа даного типу, то тут йому вдасться лише обпалити його.

Вогнестійкі сейфи: переваги

Корпус не пропускає вогонь всередину, тому на випадок пожежі весь вміст буде в безпеці.

Має специфічну багатошарову конструкцію, в якій простір між шарами заповнений складом проти горіння.

Якщо температура підвищується, міжслойний матеріал розширюється, тому біля вогню не залишається шансів забратися всередину.

Стінки мають товщину 30-40 мм

Володіють специфічними властивостями: коли при пожежі температура в приміщенні досягає 100-200 градусів, всередині сейфа зберігається температура, не достатня для утворення горіння та обвуглювання документів.

Від цієї властивості залежать поділ на типи сейфів по вогнестійкості. Тому обов'язково зверніть увагу на цю характеристику при виборі такого сейфа.

Сейфи можуть комплектуватися замками різних типів: як основними, так і кодовими. Кодові замки в свою чергу можуть бути і електронними і механічними.

Замки можуть поєднуватися: кодовий електронний з ключовим, кодовий механічний з ключовим, два ключових.

Де знайти вогнетривкі сейфи?

Рішення придбати вогнестійкий сейф, який також буде використовуватися, як оружейный сейф, буде дуже правильним. Оформити замовлення можна безпосередньо на сайті. Якщо у Вас залишаються якісь сумніви чи потрібна додаткова інформація, яку Ви не знаходите на сайті — зв'яжіться з консультантами компанії. Фахівці дадуть вичерпні відповіді.

Пожежа – явище непередбачуване. Вогонь рухається одночасно в різних напрямках і руйнує майже все, що потрапляє на шляху. Тому дуже важливо, щоб в офісному приміщенні чи будинку було надійне сховище цінностей. З ним Ви будете спокійні, що не залишитеся без важливих документів і цінних речей. Нехай у Вас ніколи не трапляється пожежа, і сейф послужить прикрасою інтер'єру. Але краще перестрахуватися, щоб у надзвичайній ситуації знати: цінності в безпеці.

Всі типи сейфів, які пропонує інтернет-магазин, – мають необхідні сертифікати підтвердження якості.

Визначилися і вже готові замовити вогнетривкі сейфи? Тоді потрібно всього лише заповнити спеціальну форму на сайті інтернет-магазину. Вас приємно здивують доступні ціни компанії і швидка доставка замовлення. Будьте спокійні за зберігання дорогих Вам документів і цінностей.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь