Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

В «Охматдиті» відкриють новий корпус вже до кінця року

До кінця поточного року в українській столиці Національна дитяча спеціалізована лікарня «Охматдит» поповниться новим корпусом, площа якого складе 26 тисяч квадратних метрів. Дану інформацію озвучив прем'єр-міністр України Володимир Гройсман на засіданні Кабінету міністрів.

Згідно з оприлюдненими даними, зараз залишилося закупити необхідне обладнання, техніку, а також меблі для нового корпусу «Охматдиту», що дозволить вже в кінці року обслуговувати в будівлі маленьких громадян держави.

За словами прем'єр-міністра, будівництво даного об'єкта знаходиться на завершальному етапі. Фактично новий корпус вже готовий до експлуатації, залишилися мінімальні роботи. До листопада (максимуму до грудня) 2017 року новий корпус «Охматдиту» буде готовий повністю і зможе приймати у своїх стінах пацієнтів, адже до цього часу 26 тисяч квадратних метрів обладнують новітньою технікою, необхідним обладнанням і сучасними меблями.

Варто відзначити, що Володимир Гройсман раніше вже заявляв громадськості, що ще один корпус Національної дитячої спеціалізованої лікарні буде введено в експлуатацію до кінця 2017 року.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь