Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Автовиробник Seat представив компактний паркетник Arona

Компанія Seat входить в концерн Фольксваген представила свій черговий шедевр - компактний паркетник Arona. Дана модель була розроблена з розрахунком на те, що вона буде експлуатуватися переважно на рівних дорогах. Тому від неї не варто очікувати демонстрації відмінних позашляхових характеристик, а ось оформлення салону і опціонну оснащення знаходиться на дуже високому рівні.

Розробка новинки здійснювалася на платформі MQB-A0, яка є укороченим варіантом платформи MQB. Таким чином, автомобіль отримав розміри в довжину і ширину 4138 х 1543 мм. При замовленні кросовера автовиробник пропонує здійснити фарбування даху та корпусу в відмінні одна від одної кольору. Носова частина машини масивна, блокам фронтального світла надано форму витягнутого трикутника, периметр якого підкреслять LED-елементами.

До речі, на сайті https://www.0564.ua/auto ви можете швидко та надійно придбати або продати авто, якщо у вас виникла така потреба.

Решітка радіатора сформована з пари широких перфорованих жалюзі, вся центральна частина переднього бампера виділена під компоновку розтруба повітрозбірної системи. Під фарами присутні широкі ніші з протитуманними вогнями. Бічні поверхні корпусу прикрашені стильною, підкреслює динаміку машини, штампуванням. Дах під досить крутим кутом спускається до корми, де змонтовані 2-секційні стоп-сигнали мають вигляд витягнутого в бік номерного знака трикутника. На дверях багажного відсіку виконана пара яскраво виражених граней штампування, під ними сформована фірмова напис.

Під багажник паркетника надано обсяг у 400 літрів. Внутрішній простір відбувається комбінованими матеріалами. Поверхня крісел може обтягувати декількома видами тканин, стійки бічної підтримки обробляються натуральною шкірою. На тлі темних пластикових панелей, з яких зібрана передня панель, консоль, внутрішні поверхні дверей, фронтальна частина тунелю, виділяються сріблясті вставки. Площина консолі містить в своєму складі 10-дюймовий дисплей інформаційно-розважальної системи. На щитку приладів цифрові шкали розділені невеликим монохромним дисплеєм бортового комп'ютера.

На даний момент достовірно відомо, що в лінійку силових агрегатів паркетника увійдуть бензинові мотори потужністю 110, 115 і 150 л. сил, а так же турбований дизелі потужністю 95 і 115 л. сил. В пару до моторів пропонується трансмісія DSG.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь