Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Усик визнаний найкращим важковаговиком планети

Український спортсмен Олександр Усик названий найкращим боксером планети у важкій ваговій категорії. Рейтинг боксерів, куди увійшли десять бійців, оприлюднило американське електронне видання спортивного телеканалу ESPN.

Згідно з опублікованою інформацією, українець очолив цей рейтинг, встановивши рекорд дивізіону згідно мінімальній кількості боїв для завоювання чемпіонського пояса. Для цього Олександру Усику знадобилося всього лише 10 поєдинків. До слова останній найкращий результат показав Евандер Холіфілд, який виграв чемпіонський пояс за 12 боїв.

Коментуючи свій вибір, експерти інформаційного видання ESPN відзначили, що український спортсмен благополучно захистив свій пояс і вдруге, коли здобув перемогу одноголосним рішенням суддівського комітету над американським боксером-важковаговиком Майклом Хантером 8 квітня поточного року. Після Олександр прийняв рішення брати участь в турнірі «Всесвітня супер серія боксу».

Примітно, в рейтинг найкращих бійців планети за версією ESPN увійшов також і найближчий суперник українського спортсмена (згідно з версією Всесвітньої боксерської організації) - німець Марко Хук, який зайняв в даному списку сьоме місце.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь