Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Помер хлопчик, який підпалив себе, намагаючись повторити трюк з інтернету

У Дніпропетровській обласній дитячій лікарні більше ніж півроку лікарі боролися за життя 11-ти річного хлопчика, який в минулому році під Кривим Рогом підпалив себе, намагаючись повторити трюк відео-блогера. Дитина померла 25 липня 2107 року в медустанові. Про це інформує джерело з посиланням на головного лікаря дніпропетровської лікарні Олександра Хитрика.

В кінці минулого року 11-ти річний уродженець селища Авангард (Криворізький район) був доставлений в обласну дитячу лікарню Дніпра з опіками несумісними з життям. Напередодні хлопчик облився бензином, після чого підпалив себе. Таким чином, підліток хотів заробити грошей, опублікувавши відеоролик, в якому він повторює трюк відомого інтернет-блогера. Однак, незважаючи на двотижневу підготовку, його експеримент закінчився невдачею.

Співробітники обласної лікарні розповідають, що 70% тіла юного пацієнта було покрито опіками, 40% з яких - вкрай важкі. Більш ніж півроку року медики боролися за життя хлопчика. За час лікування підліток переніс майже 200 переливань крові, а також 16 операцій. Його стан оцінювали як стабільно важкий, проте минулого тижня школяреві стало гірше. Днями хлопчик помер в реанімаційному відділі дніпропетровської медустанови.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь