Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

На Одещині застрелили чоловіка під час полювання

Початок сезону полювання на птахів в Одеській області розпочався з трагедії - в Татарбунарському районі через необережність чоловік застрелив іншого мисливця. Подробиці події розповів Руслан Форостяк, радник начальника Нацполіціі Одеської області, на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook вчора, 13 серпня.

Згідно з оприлюдненою інформацією, в Татарбунарському районі під час полювання був застрелений чоловік. При цьому вказується, що найімовірніше трагедія сталася через вживання спиртних напоїв. Форостяк зазначає, що кілька чоловіків надмірно вживали алкоголь, в результаті чого під час полювання один з компанії з необережності застрелив свого колегу.

Зараз встановлюються всі обставини трагедії, а також вирішується питання про відкриття кримінального провадження. Представник правоохоронних органів Одещини підкреслює, що такі події дають підстави для зайвої тривоги.

Варто відзначити, що в Україні це не перший нещасний випадок під час полювання. Так, на початку липня поточного року в селі Гаврилівка під Києвом на незаконному полюванні чоловік, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, застрелив свого кума.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь