Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

У водоймах Миколаєва виявлено збудник холери

У Миколаєві за результатами перевірки відкритих водойм міста виявлено збудник холери в річці Інгул, а саме поблизу пішохідного Інгульського мосту. Про це інформує прес-центр держадміністрації Миколаївщини з посиланням на дослідження обласного лабораторного центру МОЗ України.

У відомстві зазначають, що в даний момент, не дивлячись на купальний сезон, не зафіксовано жодного випадку зараження небезпечною недугою серед місцевого населення. При цьому в обласній інфекційній лікарні готові до екстрених ситуацій - медустанову повністю укомплектовано необхідними препаратами на випадок поширення холери, а також відпрацьовано розгортання польового госпіталю при можливому масовому захворюванні.

За даним фактом обладміністрація провела екстрену нараду, на якій було прийнято рішення рекомендувати місцевій міській владі заборонити купання, а також вилов риб в акваторії річок Південний Буг та Інгул, Дніпровсько-Бузького лиману. При цьому міська влада приступила до ліквідації місць стихійної торгівлі (особливо рибною продукцією) в населеному пункті.

Всі екстрені служби Миколаєва та області переведені в стан підвищеної готовності.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь