Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

В Одеському СІЗО ув'язнений вбив і розчленував співробітницю установи

В Одесі рецидивіст вбив, а після розчленував співробітницю місцевого слідчого ізолятора. Засуджений жив у свинарнику на території установи без наглядачів. Подробиці кривавого вбивства розповіли представники ГУНП Одещини в соціальних мережах.

Двічі судимого ув'язненого затримали відразу після того, як поліцейські прибули на місце злочину, де знайшли речові докази, а також знаряддя вбивства. Розчленоване тіло загиблої працівниці СІЗО, її особисті речі були знайдені в сміттєвому баку на території установи.

У відомстві повідомили, що злочинець заманив жінку-інспектора в свинарник під приводом показати виводок поросят. У приміщенні зловмисник накинувся на співробітницю СІЗО, після чого вбив (можливо, згвалтував) і розчленував її тіло, розпилявши жертву навпіл, а після відрізавши їй руки і ноги. На пошуки загиблої пішов вечір, пізніше частини її тіла знайшли в сміттєвому контейнері на території СІЗО.

Поліцейські з жахом розповідають, що ув'язнений жив не в камері, а на території господарського блоку без наглядачів. Серед його особистих речей були знайдені сокира і ніж.

Примітно, ув'язнений у 2002 році відбував покарання за вбивство, згвалтування і розбій, з 2016 року - за розбійний напад.

Поліцейські Одеси з'ясовують всі обставини події. Вбивці загрожує довічне тюремне ув'язнення.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь