Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

На чемпіонаті світу з боротьби серед кадетів Україна завоювала 10 медалей

У грецькій столиці завершився чемпіонат з боротьби серед кадетів. Збірна України отримала 5 нагород в греко-римській боротьбі, 3 у жіночій і 2 у вільній боротьбі. Заслуги українців опублікували на офіційному сайті Міністерства молоді та спорту України.

З 4 по 10 вересня в Афінах відбувався щорічний чемпіонат з боротьби серед кадетів. Так, українські спортсмени здобули для України 3 золоті медалі, 2 срібні та 3 бронзові нагороди. Варто відзначити дівчат зі збірної, які отримали три нагороди в ході чемпіонату, після чого зайняли четверте загальнокомандне місце в рейтингу.

У вазі 38 кілограм до фінального бою дійшла Марія Томищ, яка стала віце-чемпіонкою світу. На бронзовому фіналі перемогу здобула Тетяна Профатілова. Українка боролася за медаль у ваговій категорії 49 кілограм. Також бронзова медаль дісталася Оксані Чудик, що бере участь у ваговій категорії 65 кілограм.

Відзначилися в грецькій столиці і юнаки з України. Так, в перший день змагань у вільній боротьбі «бронзу» забрав Данило Стасюк (вагова категорія 85 кілограм), а в другий день - Владислав Остапенко (54 кілограми). А минулого тижня українські спортсмени отримали 5 нагород в ході змагань в греко-римській боротьбі, проявивши найкращі якості спортсменів.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь