Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

На Рівненщині чоловік два місяці жив з величезною дерев'яною тріскою в шиї

Чоловік з Рівненщини два місяці прожив з 25-сантиметровою дерев'яною скалкою в шиї, і лише днями йому провели унікальну операцію, видаливши сторонній предмет.

Ще в середині літа гострий осколок, який вилетів під час роботи жителя Рівненської області на деревообробному верстаті, вп'явся йому в шию. Чоловік два місяці не звертався за медичною допомогою, так як тріска вросла в тканини, і в зв'язку з цим він не відчував дискомфорт.

Однак чужорідне тіло все ж почало заважати чоловікові.

Зважилися допомогти незвичайному пацієнту лише лікарі Інституту Шалімова в українській столиці. Медики витратили близько 2 годин на проведення унікальної операції, всього було задіяно 5 хірургів. Крім основної 25-сантиметрової тріски, лікарі дістали близько десятка дрібних осколків. Дивно в цьому випадку те, що жоден з сторонніх предметів не зачепив ні судин, ні нервів, ні навіть трахеї. Самі хірурги, коментуючи цю історію, заявляють, що цей випадок можна назвати справжнім дивом і дивним везінням.

На даний момент пацієнта вже відпустили додому. З несуттєвих ускладнень - у нього лише захриплий голос, який, за словами лікарів, скоро прийде в норму.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь