Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

У Чорнобилі приступили до створення муралу

На стіні машинного залу сумнозвісної Чорнобильської атомної електростанції з'явився ескіз майбутнього муралу. Відповідні відомості оприлюднили в прес-службі Державного спеціалізованого підприємства «Чорнобильська АЕС».

Як повідомляється, виконавцем робіт виступила компанія «MuralMarket», яка відома українцям й іншими роботами, розташованими в різних містах країни.

Вказується, що, згідно з підрахунками, арт-об'єкт малюватимуть близько двох-трьох тижнів. На даний момент творці знаходяться на першому етапі створення муралу - розмітці. До слова, роботу виконують в нічний час доби за допомогою потужних проекторів, які і освітлюють стіну машинного залу.

Малюнок наноситься за допомогою фасадних і аерозольних фарб. Передбачається, що на весь мурал піде приблизно 1 тисяча балончиків з фарбою.

Нагадаємо, що композицію даного муралу кияни обирали з 24 запропонованих. Автор малюнка «Погляд у майбутнє» - Валерій Коршунов. Переможець народного голосування крім грошового призу в розмірі 5 тисяч гривень отримає ще один приз - поїздку в зону відчуження, де зможе особисто оцінити свій твір на стіні Чорнобильської АЕС.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь