Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

«Укрзалізниця» вводить сервіс повноцінного харчування

З листопада поточного року в українських поїздах нічної категорії введуть послугу повноцінного харчування. Про нововведення в соціальній мережі Twitter вчора, 12 жовтня, розповів Євген Кравцов, виконуючий обов'язки голови правління ПАТ «Укрзалізниця». Також дану інформацію підтвердили в прес-службі організації.

Згідно з оприлюдненими даними, пасажирам, які слідують на поїздах нічної категорії, буде доступна послуга повноцінного харчування. Так, пасажири зможуть замовити перші страви, сендвічі, снеки і різноманітні десерти.

Відзначається, що пасажирам буде запропоновано попереднє замовлення нового сервісу по харчуванню під час придбання проїзного документа, а також вони зможуть придбати необхідну страву безпосередньо в поїзді.

До слова, в прес-службі «Укрзалізниці» вказують, що вартість таких страв в поїздах буде такою ж, як в закладах громадського харчування з середньою ціновою категорією.

Варто відзначити, що в соціальних мережах люди неоднозначно відреагували на дане нововведення. Більшість потенційних пасажирів схилилися до того, що є набагато більш актуальні проблеми, які необхідно вирішувати в першу чергу (наприклад, несправна система кондиціонування в поїздах, біотуалети і так далі).



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь